Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki kéne üldözni a zsidókat...

Ki kéne üldözni a zsidókat és/vagy a cigányokat?

Figyelt kérdés
Úgy gondoltam mint amikor 1492ben kiüldözték a zsidókat Spanyolországból.
2010. nov. 5. 21:58
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
de azok 191 centisek. :) mondjuk én meg 198, nem tudom ezzel mit akart mondani a kérdező.
2010. nov. 5. 23:00
 32/52 anonim ***** válasza:
36%

középkor olyan 1500-as években zajlott. az több mind 500 év. több mind 400.

wikipedia:

[link]

ergó akkor se voltak hajlandóak alkalmazkodni. és ezt csak a wikipedia. valszeg nem nácik szerkesztik.

nem dolgod utálni őket, de meg kéne értened azokat akiket a víz kiráz a gondolattól is. érthető a gyűlölet.

2010. nov. 5. 23:04
 33/52 bumbi02 ***** válasza:
69%
én meg tudom érteni azt ha valaki azokat utálja akik megérdemlik, én csak azt nem tudom megérteni hogyha valaki olyat utál akit nem ismer.. én kaposváriként milyen jogon utáljam a sopronban élő cigánycsaládot? életembe nem hallottam róluk nem tudok róluk semmit se...
2010. nov. 5. 23:09
 34/52 anonim ***** válasza:

kb 100 éve a cigány szó tudod minek volt a metaforája? mert akkoriban nem a bünözöé ennyit segitek.

... ki a fenét érdekel, az hogy mit csináltak 100 éve, az a lényeg ami most van, a jelen helyzetet kell kezelni.

2010. nov. 5. 23:11
 35/52 bumbi02 ***** válasza:
75%

ez a mondatod tetszik valamennyire.. legközelebbi trianonos vitámál felhasználom:)

amugy ez meg annak szólt aki azzal jött h 400 éve nem tudnak asszimilálódni.. 100 éve ha azt mondtá h cigány az a muzsikusnak, vándor zenésznek volt a metaforája... ( pl Vén cigány.. Cigány a siralomházban..)

2010. nov. 5. 23:15
 36/52 anonim ***** válasza:
91%

vagy a "lótolvaj cigány". linkeltem egy wiki linket, hm?

nézd, nem érted meg. nem lehet szelektíven utálni. ill persze azt mondom, h azokat utálom akik rosszak. de amikor az utcán látok egy cigót, akkor nem tudom megállapítani, hogy jó e vagy rossz. kb 80% az esély, hogy rossz. nem fogok odamenni, hogy bocsi, te milyen vagy? Távol tartom magam tőle, és igen, látszik az arcán, a nézésén, a mozgásán, hogy milyen. Testbeszéd, plusz a beszéd.

10-ből jó ha egy olyat látok akiben nincs kivetnivaló. De önvédelemből távol tartom magam tőle. és sajnálom amikor majd nem kap melót mert cigány, de meg fogom érteni a munkaadót.

2010. nov. 5. 23:19
 37/52 A kérdező kommentje:

de azok 191 centisek. :) mondjuk én meg 198, nem tudom ezzel mit akart mondani a kérdező.

1.Még nőhetek 7 centit :)

2.Már kimagyaráztam magam előbb. Úgy értettem hogy a nagy magyarok kiűzésével rosszul járnék mert mindkettő jellemzőnél megszólítva érzem magam (egyébként a cigányok szoktak úgy hívni h nagy lóbaszó g.ci)

2010. nov. 5. 23:41
 38/52 anonim ***** válasza:
Azokat kéne kikergetni, akik visszaélnek a szociális rendszerrel (szándékosan segélykékből élnek és eszük ágában sincs dolgozni), meg akik csak lógatják a lábukat a munkahelyükön, de nem lehet velük mit csinálni, mert valami nagykutya valakijei.
2010. nov. 6. 00:35
 39/52 anonim ***** válasza:
34%

Hat ha MO-n valaki beket akar akkor eloszor is soproje ki a melymagyarokat, az utcai harcosokat, a focihuliganokat, termeszetesen utanuk johetnek azon 10 eves gyerekek akik zsebnacikent toltik napjaikat a net elott. Olyan alcsony kezd lenni a melymagyar szinvonal, hogy mar csak nevetek rajtuk :D

Most hogy megvannak vegre megvannak az ellensegek minden bajok okozoi ezzel meg el lesztek par evet mi? :D

2010. nov. 6. 01:37
 40/52 anonim ***** válasza:
45%

Bumbi:

Miert szallsz vitaba a szellemi toprongy csocselekkel? Nem veszed eszre, hogy nem fogjak az adast? Sajnos ezt az anyatejjel szivtak magukba...

2010. nov. 6. 01:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!