Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki kéne üldözni a zsidókat...

Ki kéne üldözni a zsidókat és/vagy a cigányokat?

Figyelt kérdés
Úgy gondoltam mint amikor 1492ben kiüldözték a zsidókat Spanyolországból.
2010. nov. 5. 21:58
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:

ne vedd egy kalap alá a zsidókat a cigókkal.

cigányok szinte alanyi jogon agresszívek, állatiasak. nyilván van köztük pár "selejt", mi őket nevezzük normálisnak. de kevés.

viszont itt élő zsidó egyszerű embereket nem bánthatsz azért, mert nagyon régen a népcsoportja, vallása rosszat tett.

2010. nov. 5. 22:15
 12/52 anonim ***** válasza:
37%
Persze, hogy ki, az összeset. Nem válogatnék, hogy ki milyen.
2010. nov. 5. 22:17
 13/52 A kérdező kommentje:

"Nem 1492-ben vagyunk."

Akkor vegyük a németek kiűzését Lengyelországból a II. VH után.

Vagy a búrok megsemmisítését a búr háború alatt.

Vagy a cigányok kiűzését Franciaországból most.

Vagy az Okcitán nemzetiség eltörlését Fro.ban ami még kb 40% volt a forradalomnál.Ma Fro. nemzetállamnak tartja magát.

Vagy az írek elnyomását az angol uralom idején.

Vagy az 1800-as évekbeli zsidóellenes pogromokat Oroszországban.

Vagy a lakosságcserét Szlovákia és Magyarország között.

Vagy az őshonos mexikóiak kiűzését a mexikói-amerikai háború után.

Vagy az indián rezervátumokat.

Vagy a Han kínaiak elnyomását a Csing dinaszta uralkodása alatt (1644-1912)

A kínaiak elleni japán elnyomást Mancsúriában (II. VH)

2010. nov. 5. 22:18
 14/52 bumbi02 ***** válasza:
75%

nagyon szép dolgok, de ezek most hogy kerültek ide? xd

kezdek egyetérteni egy fentebbivel, ki kéne üldözni az ilyen turbómagyarokat hogy alapitsanak egy országot az ősi hun-szittya-avar-római-amerikai-indián-magyar földön kössenek vérszerződést imádkozzanak pogány istenekhez és legyenek keresztényi állam (sic!) ök is meg lesznek békében a napi hiszekegy elmormolásával, és mi is meg leszünk békességben mer nem lesz ki keltse a feszültséget.

2010. nov. 5. 22:23
 15/52 bumbi02 ***** válasza:
78%

a rohadt kurv.a anyá_tokat véditek a cigányokat g.eci. jönnétek le ide melléjük élni 1 picit egyből nem lennétek ennyire toleránsak. fa-szkalapok

nah.. és ti akarjátok ki üldözni öket mert agresszivak és alpáriak..

2010. nov. 5. 22:25
 16/52 anonim ***** válasza:
Üldözze őket a hóhér (szó szerint XD) de ne én.
2010. nov. 5. 22:25
 17/52 A kérdező kommentje:

tehát minél magasabb vagy annál erősebb is.. ezt a viszonylatot sose láttam még..

viccből írtam, de úgy látszik szar a humorérzékem

amugy igazad van, te üldöztethetsz ki másokat, viszont téged nehogy má vki is megprobáljon meg meg lesz ütve..

Soha nem ütnék meg senkit.Légy szíves ne rágalmazz mert az ilyen pletykákat nem szeretem.

a háboru ellenes lapok akkoriban nem voltak ritkák, elég megnézni az értelmiséget, 1916-17re mindenki belátta hogy hülyeség volt ez a háboru.

MOt belekényszerítették a háborúba, meg kellett védnie magát.én azértt szívesebben látnék egy casus belli ante bellumot a törikönyvekben

azt mondod h nem az össz cigányt csak a visszaesőket meg az élösködöket.. akkor miért azt irod h cigányt?

a visszaeső és élősködö EMBEREKET (magyarok,muzulmánok,zsidók,cigányok,ruszinok, svábok stb.) kellett volna irnod..

Bocsánat általánosítottam.Természetesen tudom hogy nincsenek rossz emberfajták csak rossz egyedek

unatkozó, nagymagyar lehetsz aki azt hiszi hogy attól még nagyobb magyar lesz ha feltesz egy olya kérdést ahol a jelenlegi divat szerint szidja a cigányokat és zsidókat.

Az etnikai alapú nacionalizmust (jobbik) mindig elítéltem mert számomra nem lenne üdvös egy ilyen rendszer (remélem érted)

grat. ha már neked is lesz személyid maajd szólj:)

kösz megvan de elég szar rajta a kép

2010. nov. 5. 22:28
 18/52 anonim ***** válasza:
62%
Azokat kellene kiüldözni,akik ilyen gondolkodásúak. Ahelyett,hogy békében élnének embertársaikkai,gyűlölködnek,és szítják a gyűlöletet.
2010. nov. 5. 22:29
 19/52 anonim ***** válasza:
61%

22 29

Az a gond hogy a cigányokkal nem lehet békében élni. :)

2010. nov. 5. 22:30
 20/52 bumbi02 ***** válasza:
71%

mint fentebb emlitettem én is elitélem és utálom az olyan cigányokat akik bünöznek, lopnak, aljasak és primitvek.. de utálom az olyan magyarokat is akik bünöznek, lopnak, aljasak és primitvek....

viszont ha nem lennének ezek a turbómagyarok akik nap mint nap mondogatnák h halál az összes cigányra, elhiheted kisebb feszültség lenne, ugyanugy nagy hányaduk bünözne és primitv maradna, viszont ez egy olyan folyamat ami magát gerjeszti.. te utálod a cigányt a cigány ezért utál téged, mivel ő utál téged te még jobban utálod erre ő ismét jobban utál... ha kiveszel egy láncszemet akkor ha nem is csökken, de megreked egy szinten az egész folyamat..

2010. nov. 5. 22:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!