Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisok megfelelési...

A liberálisok megfelelési kényszerrel küzdenek?

Figyelt kérdés

Állandóan a többi EU-s országhoz hasonlítják Magyarországot. Mindig azon sírnak, hogy jajj a többiek mennyivel jobbak. Most is már Romániát kezdik el magasztalni.

Úgy őszintén, miért van erre szükség? Nem mindegy mit csinál a többi ország? A mi utunkat kell, hogy járjuk és nem azt lesni, hogy valami gazdasági mutatóban véletlen a románok jobbak lettek.

nov. 25. 09:44
 1/10 A kérdező kommentje:
Kis önbizalom nem ártana és ne hangoztassátok azt mindig, hogy mi milyen bénák vagyunk.
nov. 25. 09:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
LOL
nov. 25. 09:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt remélem te sem gondoltad komolyan...
nov. 25. 09:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudod, hogy jó az út ha nem érdekelnek a statisztikák? Mihez mérjük magunkat, ha nem a hozzánk hasonló helyzetben lévő országokhoz?

Miért vagy ilyen jobbágylelkű?

nov. 25. 09:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Pedig amúgy de. Tényleg zavar ez a negatív gondolkodás. Bár amúgy a nyugati liberálisok is ugyanezt csinálják. A saját országukat nagyon lenézik. Inkább a szomszédokat lesik ők is.
nov. 25. 09:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező; pontosan mi is a saját utunk?

Hogy 500 forint legyen az euró?

Hogy az emberek inkább meghalni járjanak a kórházakba, mint meggyógyulni?

Hogy az oktatási rendszer minél kevesebb piacképes tudást adjon?

Hogy minden letarolt erdőre jusson egy lombkoronasétány?

Hogy több kínai éljen nálunk, mint Kínában?

Hogy vonattal minél több idő legyen eljutni A-ból B-be?

Egyébként meg, nem az a lényeg, hogy mások mit csinálnak, hanem hogy nálunk van egy teljhatalommal bíró vezető, aki 14 év alatt a saját sleppje gazdagodásán kívül nem nagyon tud mit felmutatni, pedig azt kommunikálják, hogy mindenki hülye, csak az a jó, amit ők mondanak, közben meg még Románia is beelőz minket.

nov. 25. 09:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan mint ha azt mondanám, hogy ne foglalkozzon vele a rendőrség meg senki, hogy én embereket rabolok ki/verek meg az utcán, autókat török föl vagy házakba török be. Mert ez az én utam, én ezt szeretem csinálni. Persze lehetne normálisan is élni, de ne hasonlítgasson engem senki senkihez, mert nekem így jó.
nov. 25. 10:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

"Kis önbizalom nem ártana és ne hangoztassátok azt mindig, hogy mi milyen bénák vagyunk."

Így van, legyünk büszkék a nemzeti közpézlopó maffiára, Mészárosokra, Orbán fattyakra, meg a többi bűnözőre akik az országra költhető pénzből magánpalotákat emelnek maguknak.

nov. 25. 10:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

“A mi utunkat kell, hogy járjuk és nem azt lesni, hogy valami gazdasági mutatóban véletlen a románok jobbak lettek.“

Nem igazán hiszem hogy jó út az hogy 14 év kormányzás után is totális csődközeli állapotban van az ország gazdasága és az alapvető állami szolgáltatások összeomolnak (Oktatás, MÁV, EÜ)

… vagy szerinted ez az “utazás” része?

nov. 25. 10:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Meg is érteném amit mondasz, ha ti nem szoktátok volna ugyan ezt tenni ha éppen valami statisztikában elől vagyunk.

A faxméregetés a legkissebbnek nem játék.

nov. 25. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!