Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberálisoknak melyik most...

A liberálisoknak melyik most a kedvenc bezzeg országuk?

Figyelt kérdés
tegnap 03:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
69%
Nincs bezzeg ország.🙂
tegnap 03:31
 2/16 anonim ***** válasza:
68%
Román, Bolgár.
tegnap 05:44
 3/16 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
84%
Nekem Norvégia.
tegnap 05:48
 4/16 anonim ***** válasza:
69%
Nekem Románia :)
tegnap 06:04
 5/16 anonim ***** válasza:
63%
A fideszeseknek tudjuk, melyikek, főleg a diktatúrák, az oroszok, kínaiak, törökök, stb. minden olyan ország, ahol erőszakkal nyomják el az ellenzéket, mert ők is ilyen országot szeretnének, ahol a Kedves Vezető hatalmát semmi sem fenyegeti.
tegnap 06:13
 6/16 anonim ***** válasza:
90%
Ukrajna, Kanada és persze az örök visszatérő Románia
tegnap 06:30
 7/16 anonim ***** válasza:
61%

Románia belépett az EU ügyészségbe, bezárta a korrupt politikusait, normálisabb adórendszere van. Az elmúlt 10 évben folyamatosan jöttek fel fejlettségben hozzánk, ma már ott tartunk hogy néhány fontos mutatóban már meg is előzték minket.

Ha félretesszük a román-magyar ellentétet és csak objektíven nézzük a két ország teljesítményét akkor a mi helyzetünk siralmas.

Régebben Csehország volt a bezzegország, de az ma már egy felsőbb kategória, nincsen már értelme hozzájuk hasonlítgatni magunkat

tegnap 06:55
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Üzbegisztán, Jamaika, Szomália, Peru
tegnap 07:10
 9/16 anonim ***** válasza:
56%
Dánia, Finnország
tegnap 07:39
 10/16 anonim ***** válasza:
0%

én Írországban élek bár én csak a lopást nem szeretem, nem tudom mi az hogy liberális....

nem kéne annyit lopni de mindegy mert ti fizetitek úgy is nem én szóval csináljátok csak

tegnap 12:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!