A liberálisok már most beletörődhetnek a 2026-os vereségbe?
Igen. Egyszerűen amíg az LMBT-k, színesbőrűek meg hasonló csodabogarak imádatáról szól a politikájuk, ahelyett, hogy a két forintért remegő munkásembernek akarnának segíteni Nyírmihálydiból addig csak bukni fognak.
És ez nem csak Magyarországon igaz, Amerikában is azért nyert Trump, mert Harris a demokratákkal együtt csak az elefántcsonttoronyban élő kaliforniai woke SJW-kkel foglalkozott, Trump pedig leutazott a legcsóróbb alabamai falvakba ahol kb. ilyen román, albán életszínvonal van és nekik ígért kedvezőbb munkatörvényeket.
Magyar Péter szavazói mindenfélék.
Mondjuk nálunk nem is értem mitől félnek a woketól:D
Soha egyik párt sem támogatott a gyerekgyártó prolikon kívül senkit se.
Amerikában volt polgárosodás, nálunk meg csak az ostobák szavazataiért kell küzdeni.
Én egy darab liberális vagyok, nem tudok mások nevében beszélni, de a saját nevemben azt el tudom mondani, hogy én, egyszemélyben, 2018 óta tisztában vagyok vele, hogy ezt a rendszert nem lehet leváltani hagyományos úton.
És, hát, az van, hogy, mivel senki sem tudta bebizonyitani, hogy nincs igazam, én úgy vagyok ezzel, mint a fickó, aki kizúhant a 10.-ről és az 5.-ik emelet környékén, megszólal, hogy eddig még jó... eddig még jó...
egy egyszemélyes liberális kommentjét olvasták
“A liberálisok már most beletörődhetnek a 2026-os vereségbe?”
Mivel a társadalom nagyrésze komcsi, így valszeg marad a fityesz.
A. Tibivel mi a helyzet neres komcsik? Véditek mai napig a gyerekfekrugó hardostársatokat?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!