A megkérdezetteknek már mindössze 25%-a tartja szimpatikusnak Magyar Pétert. A sorozatos botrányok elvezetnek a TISZA apadásához?
#30 megmutattad hogy működik a propaganda, pl a Megafon.
Első mondat... Utolsó. Kész is vagytok.
Az a szerencsétek, hogy a magyar lakosság 70%-a ugye félig agyhalott,nekik ez elég :)
Mindig szoktam mondani, az oxigénnel van a baj. Mármint,hogy mindenkinek alanyi jogon jár. :(
#31 Ez egy poén volt... De mindegy. Nincs se humorérzéked, se ízlésed...
De azért libbant létedre kb olyan vagy mint Hitler... (Az utolsó mondatod mindent elárul). Na, erről ennyit mi a baj a libbantakkal...
Kérdező!
Te is egy vagy azok között, akiket megbíztak azzal, hogy felmérjétek a Gyak.-ot olvasók körében a Tiszások népszerűségét. Az összes MP-vel kapcsolatos kérdés mind ezt a felmérést szolgálja. Túlerőltettétek a témát.
Elég régi olvasó vagyok és úgy látom, hogy egyre jobban kihátrálnak az emberek a Tisza mögül.
#35: "úgy látom, hogy egyre jobban kihátrálnak az emberek a Tisza mögül."
Én valahogy nem ezt látom a mostani országjárás során. Miskolcon személyesen ott voltam.
Az évfolyamtársaimmal voltunk kint az egyik tüntetésen, de ma már senki nem akar jönni. Csak a kifogás, tanulnom kell, hazamegyek, stb.
Nem mondják ki, hogy miért, de nem jönnek.
Furcsa, nem is értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!