Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A megkérdezetteknek már...

A megkérdezetteknek már mindössze 25%-a tartja szimpatikusnak Magyar Pétert. A sorozatos botrányok elvezetnek a TISZA apadásához?

Figyelt kérdés
[link]

nov. 25. 00:27
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:
42%

#30 megmutattad hogy működik a propaganda, pl a Megafon.

Első mondat... Utolsó. Kész is vagytok.

Az a szerencsétek, hogy a magyar lakosság 70%-a ugye félig agyhalott,nekik ez elég :)

Mindig szoktam mondani, az oxigénnel van a baj. Mármint,hogy mindenkinek alanyi jogon jár. :(

nov. 27. 17:55
 32/37 gago77 ***** válasza:
19%

#31 Ez egy poén volt... De mindegy. Nincs se humorérzéked, se ízlésed...

De azért libbant létedre kb olyan vagy mint Hitler... (Az utolsó mondatod mindent elárul). Na, erről ennyit mi a baj a libbantakkal...

nov. 27. 19:15
 33/37 anonim ***** válasza:
60%
Medián: "Ha azt nézzük, hogy a részvételüket biztosra ígérő pártválasztók között mi az állás, akkor már 11 százalékpontos a különbség Magyar Péterék javára. A Tisza 1 százalékpontot javítva 47-en áll, a Fidesz hármat rontva 36-on."
nov. 28. 09:03
 34/37 anonim ***** válasza:
69%
Még sosem mentem el szavazni eddig, de én is most biztosra mondhatom hogy elmegyek és a Tiszára fogok! Csak takarodjon végre el innen ez a mocsok fidesz!
nov. 28. 09:12
 35/37 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Te is egy vagy azok között, akiket megbíztak azzal, hogy felmérjétek a Gyak.-ot olvasók körében a Tiszások népszerűségét. Az összes MP-vel kapcsolatos kérdés mind ezt a felmérést szolgálja. Túlerőltettétek a témát.

Elég régi olvasó vagyok és úgy látom, hogy egyre jobban kihátrálnak az emberek a Tisza mögül.

nov. 28. 17:08
 36/37 BécsiFehér ***** válasza:
50%

#35: "úgy látom, hogy egyre jobban kihátrálnak az emberek a Tisza mögül."

Én valahogy nem ezt látom a mostani országjárás során. Miskolcon személyesen ott voltam.

nov. 28. 17:41
 37/37 anonim ***** válasza:

Az évfolyamtársaimmal voltunk kint az egyik tüntetésen, de ma már senki nem akar jönni. Csak a kifogás, tanulnom kell, hazamegyek, stb.

Nem mondják ki, hogy miért, de nem jönnek.

Furcsa, nem is értem.

nov. 30. 21:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!