Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A megkérdezetteknek már...

A megkérdezetteknek már mindössze 25%-a tartja szimpatikusnak Magyar Pétert. A sorozatos botrányok elvezetnek a TISZA apadásához?

Figyelt kérdés
[link]

nov. 25. 00:27
1 2 3 4
 21/37 BécsiFehér ***** válasza:
0%
#20: Na, ja. Úgy kellett volna írnom, "meglátod, mennyire nem apad".
nov. 26. 09:38
 22/37 gago77 ***** válasza:
58%

STORY:

Van egy pisztolyod egyetlen golyóval és egy 8 méteres piton, ami rád tekeredett.. Mit teszel?

1. Megpróbálhatod fejbelőni az a pitont. (talán sikerül).

2. Fejbelőheted magad, hogy ne szenvedj.

Nos, a Tiszások a 2-es válaszra szavaztak... Mert nekik mindegy csak legyen vége!

END OF STORY

nov. 26. 10:43
 23/37 anonim ***** válasza:

Én szimpatizálok vele és nagyon remélem, hogy nem fog összeállni a levitézlett DK-s, Momentumos, Mszp-s leharcolt, ingyenélőkkel. Nincs is szükség rá, hiszen 30-40% körül lehetünk.

Ha MP összeáll velük, akkor sokunkat elveszít, mert kiszállunk a támogatásából. Most kíváncsi vagyok, hogy holnap mit lépnek a fővárosi közgyűlésben a szavazásnál.

nov. 26. 18:21
 24/37 anonim ***** válasza:
70%

14 évig építette a Fidesz a macsó, nagy bránerű, kemény csávó imidzset, azt hiszed hogy a választók, majd pont emiatt nem fognak rá szavazni? Többet hoz, mint visz ez a lejáratást.

Ha azt akarják, hogy a Magyar lufi kipukkadjon kormányozzanak tisztességesen.

nov. 26. 18:34
 25/37 anonim válasza:
100%

Érdekes "pálfordulás" egy volt NER-es ember aki vezette a Diákhitel központot most ellenzéki lett hirtelen megtért és szembe száll a (korrupt) kormánnyal.

Kicsit emlékeztet a g-napra az Orbán-Simicska háborúra, amiből O1G került ki győztesen.

Hogy MP mennyire megy 2026-ban a Tiszával majd kiderül, a fiatalok körében még népszerű a Tisza párt. Ami botrányokat érinti inkább a Tiszának kedveznek most.

Viszont megy a helyezkedés, bukhat is a Fidesz ? Néhány volt Fidesz támogató és NER tag akik már ellenük fordultak:

- Simicska Lajos

- Matolcsy György Huba

- Magyar Péter

nov. 27. 06:26
 26/37 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, mennyit fizetnek az ilyen oltásokért?

Értem én, hogy túl sok orwellt olvastok, de a valóság hajlitas nem megy sokáig elvtársam.

nov. 27. 06:27
 27/37 BécsiFehér ***** válasza:
57%

#25: "a fiatalok körében még népszerű a Tisza párt."

A miskolci rendezvényen több időset láttam, mint fiatalt (bár, voltak azok is jópáran), és meglepően sok nyugdíjast is.

nov. 27. 08:21
 28/37 anonim ***** válasza:
0%
Előbb vagy utóbb mindenkinek felnyílik a szeme
nov. 27. 10:58
 29/37 anonim válasza:
0%

Milyen botrányok?

Mert kimondta hogy az emberek büdösek? Mert azok.

Mert elmondta hogy eu parlamenti képviselők csak pénzt akarnak? Hat naná

Mert azt mondja h bárkit megkaphatna?

Nézz szét a korabeli pasik között, és rájössz hogy gyakorlatilag igy van.

Nem kövér, nem ronda, tanult es van önbizalma.

És még egy dolog ami miatt sokan rá fognak szavazni pl én is: nem Orban Viktor. Nekem ennyi elég:)

nov. 27. 14:00
 30/37 gago77 ***** válasza:
60%

#29 "Nézz szét a korabeli pasik között, és rájössz hogy gyakorlatilag igy van.....nem Orban Viktor. Nekem ennyi elég:)"

Mit is vartyogsz? A korabeli pasik egy se Orbán Viktor! 😄😄😄

nov. 27. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!