A megkérdezetteknek már mindössze 25%-a tartja szimpatikusnak Magyar Pétert. A sorozatos botrányok elvezetnek a TISZA apadásához?
STORY:
Van egy pisztolyod egyetlen golyóval és egy 8 méteres piton, ami rád tekeredett.. Mit teszel?
1. Megpróbálhatod fejbelőni az a pitont. (talán sikerül).
2. Fejbelőheted magad, hogy ne szenvedj.
Nos, a Tiszások a 2-es válaszra szavaztak... Mert nekik mindegy csak legyen vége!
END OF STORY
Én szimpatizálok vele és nagyon remélem, hogy nem fog összeállni a levitézlett DK-s, Momentumos, Mszp-s leharcolt, ingyenélőkkel. Nincs is szükség rá, hiszen 30-40% körül lehetünk.
Ha MP összeáll velük, akkor sokunkat elveszít, mert kiszállunk a támogatásából. Most kíváncsi vagyok, hogy holnap mit lépnek a fővárosi közgyűlésben a szavazásnál.
14 évig építette a Fidesz a macsó, nagy bránerű, kemény csávó imidzset, azt hiszed hogy a választók, majd pont emiatt nem fognak rá szavazni? Többet hoz, mint visz ez a lejáratást.
Ha azt akarják, hogy a Magyar lufi kipukkadjon kormányozzanak tisztességesen.
Érdekes "pálfordulás" egy volt NER-es ember aki vezette a Diákhitel központot most ellenzéki lett hirtelen megtért és szembe száll a (korrupt) kormánnyal.
Kicsit emlékeztet a g-napra az Orbán-Simicska háborúra, amiből O1G került ki győztesen.
Hogy MP mennyire megy 2026-ban a Tiszával majd kiderül, a fiatalok körében még népszerű a Tisza párt. Ami botrányokat érinti inkább a Tiszának kedveznek most.
Viszont megy a helyezkedés, bukhat is a Fidesz ? Néhány volt Fidesz támogató és NER tag akik már ellenük fordultak:
- Simicska Lajos
- Matolcsy György Huba
- Magyar Péter
Kérdező, mennyit fizetnek az ilyen oltásokért?
Értem én, hogy túl sok orwellt olvastok, de a valóság hajlitas nem megy sokáig elvtársam.
#25: "a fiatalok körében még népszerű a Tisza párt."
A miskolci rendezvényen több időset láttam, mint fiatalt (bár, voltak azok is jópáran), és meglepően sok nyugdíjast is.
Milyen botrányok?
Mert kimondta hogy az emberek büdösek? Mert azok.
Mert elmondta hogy eu parlamenti képviselők csak pénzt akarnak? Hat naná
Mert azt mondja h bárkit megkaphatna?
Nézz szét a korabeli pasik között, és rájössz hogy gyakorlatilag igy van.
Nem kövér, nem ronda, tanult es van önbizalma.
És még egy dolog ami miatt sokan rá fognak szavazni pl én is: nem Orban Viktor. Nekem ennyi elég:)
#29 "Nézz szét a korabeli pasik között, és rájössz hogy gyakorlatilag igy van.....nem Orban Viktor. Nekem ennyi elég:)"
Mit is vartyogsz? A korabeli pasik egy se Orbán Viktor! 😄😄😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!