A megkérdezetteknek már mindössze 25%-a tartja szimpatikusnak Magyar Pétert. A sorozatos botrányok elvezetnek a TISZA apadásához?
nov. 25. 00:27
11/37 anonim válasza:
A szavazás napján azért történhetnek "furcsaságok", ahol mindegy hogy ki kire rakja az X-et.
12/37 anonim válasza:
A közvéleménykutatásokra felesleges bármit is alapozni, két éve is összefogás vezetést mértek, meg Amerikában is Harris volt a befutó, és látjuk hogy mi lett a vége.
Egyetlen közvéleménykutatás lesz a mérvadó, a 2026-os szavazás.
13/37 BécsiFehér válasza:
Nézd vissza a miskolci, nyíregyházi és debreceni országjárásról készült videókat, meglátod mennyire apad.
14/37 anonim válasza:
Egyet kell megérteni: Az emberek a rendszer leváltására szavaznak Magyar Péter mellett, kevésbé a személye vonzza őket. Itt már jóformán teljesen mindegy, hogy mit mond a propaganda sajtó, mert az emberek megérezték az erőt.
15/37 BécsiFehér válasza:
Egyébként, milyen botrányokról beszélsz? Hogy a magánbeszélgetéseit a volt csaja felvette, és most azzal mószerolják a kormánymédiában? Nem tudom, hogy egyáltalán törvényes-e az ilyen?
16/37 A kérdező kommentje:
15: Kérdezd Magyar Pétert, ő kezdte ezt el.
nov. 25. 13:42
17/37 BécsiFehér válasza:
Amit ő vett fel, azon olyan történet volt, ami közügy, máshol ebbe páran belebuknának, nálunk meg elmeszelték, hogy a felesége csak "pletykát osztott meg". Gondolom, az igazságügy miniszter pletykás vénasszonyoktól hallotta a tejcsarnokban...
18/37 anonim válasza:
Ne az elszegényedett borsodi-szabolcsi térséget nézzük már, ahol lassan több a cigó mint a magyar, hanem az ország egészét. Magyarországon egy adott térségben minél butábbak az emberek, minél nagyobb a szegénység, annál valószínűbb hogy fideszre szavazás történik. Érdekes ez a fordított gondolkodás..
19/37 BécsiFehér válasza:
#18:Pont azt mondtam, hogy ott (Miskolc, Nyíregyháza, Debrecen) nem nagyon apad. Miskolcon élek, ott voltam, sokan voltak, nem láttam cigányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!