Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rontja a Tisza Párt támogatott...

Rontja a Tisza Párt támogatottságát, hogy Magyar Péter képviselői Ukrajnát támogatják az EP-ben?

Figyelt kérdés

nov. 24. 20:10
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
67%

Utálom a rohadék ruszkikat, fogalmam sincs, hogy magyar ember hogyan drukkolhat ezeknek, különösen 40 év megszállás után.

Hihetetlen számomra, hogy pont Orbán és a fidesz tudta ezt megcsinálni velünk...

nov. 24. 21:55
 12/34 anonim ***** válasza:
72%
Persze, hogy a fideszes seggnyalóknak nem tetszik, szánalmas, hogy az oroszok oldalán állnak, értelmes ember kiáll mellettük, de a fidesznél nem sok észt osztottak, hogy egy diktátornak szurkolnak.
nov. 24. 22:01
 13/34 anonim ***** válasza:
17%

Az a helyes, ha mindkettőt utáljuk. Egyik nép se volt sose a barátunk.

nov. 24. 22:01
 14/34 anonim ***** válasza:
76%

Ukránok azért mégse tettek annyit ellenünk, mégsem szálltak meg minket mint az oroszok. Hogy nem szimpatizálnak velünk egy dolog, de attól még abban igazuk van, hogy az országukat megvédik. Az igazság pedig igazság, bárhonnan nézzük. Egy példával szemléltetve: Lehet nekem nem szimpatikus a szomszédom mert utál, és az érzés lehet akár kölcsönös is, de azért ha tegyük fel egy gyilkos rabló banda megtámadná őt és a családját, nem a rablóknak adnál igazat. Egyszerűen csak emberség kérdése.

nov. 25. 01:03
 15/34 anonim ***** válasza:
45%

14.

Figyelj kishaver neked valami nagyon elcseszett gondolkodásod van!

inkább olyan hasonlat illene hogy az ukránok mondjuk a szomszédod az egy maffia bandával rosszban van amiből ő vált ki mert ő is a család tagja és az egyik tagot fölhergelte amire az megtámadta na most nekem ehhez semmi közöm haver

nov. 25. 01:36
 16/34 A kérdező kommentje:
Én egyetértek a #13-assal. Az ukrán egy maffia állam. És ha Oroszország is lenne az agresszor, akkor is csak két keleti, barbár nép öli egymást, nekünk Európában mi közünk van ehhez?
nov. 25. 16:35
 17/34 valaki : ***** válasza:
25%

Én nem vagyok oroszpárti, de igen, nincs jó véleményem az ukrán vezetőről. Ez nem védekezés, amit ő csinál, vonyít pénzért, fegyverekért. Ha nem tudja megvédeni az országát, tárgyaljon, ahhoz kérjen segítséget, ne fegyvereket kunyeráljon.

A másik meg, hogy kezd kiterjedni a háború. Kegyetlen, de nem érdekel Ukrajna. Legyen az oroszoké akár, minthogy minket is érintő háború legyen belőle. Szerintem ezzel legtöbben így vannak, csak a fotelból egyszerűbb minden. És Putyin egy seggfej, csak sajnos ő osztja a lapokat, mert neki van pénze a saját háborújára.

nov. 25. 19:09
 18/34 anonim ***** válasza:
67%
Az én szememben pont hogy növeli. Értelmes, gerinces ember nem egy népirtó elmebeteg gazember diktatúráját támogatja, hanem azt a nemzetet amit ok nélkül megtámadtak és próbálja védeni magát.
nov. 26. 16:48
 19/34 anonim ***** válasza:
15%

"ok nélkül megtámadtak"

Ezt elbírtad mondani röhögés nélkül?

nov. 26. 17:29
 20/34 anonim ***** válasza:

#19 Min kellene röhögni, putyinbérenc? Bár tudom, a ti szemetekben Putyin elvtárs világuralmi elmebaja szent és sérthetetlen.

Gondolom a te fajtád az, akinek 104 év után is "Fáj Trianon, jaj nagyon fáj! Már bevettem 3 Algopyrn-t, annyira fáj Trianon!" De persze ha Ukrajna szenved el épp a szemünk előtt egy Trianont, az teljesen okés.

nov. 26. 17:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!