Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik korábban Magyar Péterre...

Akik korábban Magyar Péterre szavaztak és akik őt támogatták, továbbra is támogatják őt és újra rászavaznának?

Figyelt kérdés
Mostanában sokszor szerepel a hírekben, a médiában Magyar Péter, így bármilyen vélemény, gondolat érdekelne vele kapcsolatosan, legyen az pozitív vagy negatív.

#Magyar Péter, támogatottság
nov. 22. 13:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Támogatnám, jelenleg úgy néz ki, hogy neki van esélye leváltani ezt a kormányt, ami tönkreteszi az országot.
nov. 22. 13:43
 2/10 anonim ***** válasza:

Akik itt kommentelnek azok nagy része hívő, szóval bármi derül ki róla attól ők még a Tiszára fognak szavazni.

Érdekesebb lenne egy teljesen más kategóriában megkérdezni ezt, vagy olyan emberektől akik nem a politikára izgulnak és az nekik csak egy szükséges rossz az életükben, napi 5-10 perc. Mert ha van változás akkor szerintem az ilyen politikával kevesebbet foglalkozók körében van. (meg eleve belőlük van több)

nov. 22. 13:44
 3/10 anonim ***** válasza:
9%
A tiszások még a fideszeseknél is elvakultabbak, szóval a nagy részük biztosan.
nov. 22. 14:03
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
nov. 22. 14:16
 5/10 árokpart ***** válasza:
71%
Fideszes voltam, de jó esély van rá, hogy rá fogok szavazni, mert sajnos más kormányváltó erő nincsen, a tényleges és valós rendszerváltásnak meg még nincsen lakossági szintű támogatottsága.
nov. 22. 14:18
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm árokpart a válaszod.
nov. 22. 14:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze. 20 évig Fideszre szavaztam, májusban már nem, 2026-ban nem Magyar Péterre, hanem a Tisza Pártra fogok szavazni!
nov. 22. 15:51
 8/10 A kérdező kommentje:
#7 köszönöm a hozzászólásod.
nov. 22. 16:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én, amióta a gazdasági tőkénk nagyon jelentős része a ner cégek / lovagok zsebébe kötött ki, illetve egyéb felesleges hülyeségekre lett szórva, gazdasági innováció vagy infrastruktúra nélkül, azóta úgy vagyok vele hogy csak nyerhetünk akárkivel ha leváltjuk őket.
nov. 22. 18:58
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm 9-es a válaszod.
nov. 23. 05:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!