Én 14 évről, tehát a Magyar Péter felbukkanása előtti időről beszéltem a további kommentjeimben:
"[...]akiknek a fejére nem csak szrt az ellenzék 14 éven keresztül[...]"
A Tisza pártról szólt az első (19-es) kommentem, így a te felvetésedre ott a válaszom a 19-es kommentemben.
nov. 18. 11:26
32/38 anonim válasza:
#31: A 19-es válaszod eléggé konteósra sikerült, így ne haragudj, de azt nem lehet komolyan venni.
nov. 18. 11:36
33/38 D-Mano válasza:
32,
Bezzeg Magyar Pétert, aki minden héten mást mond, mint az előző héten, őt aztán komolyan lehet venni, mi?... 🙃
nov. 18. 12:20
34/38 anonim válasza:
#33: Nem gondolom, hogy az országot érintő érdemi dolgokban mást mondana minden héten. Felvette az EP képviselői mandátumát a minden várakozást felülmúló eredmény és úkragondolás következtébe? Na bumm. Ettől még az érdemi mondandója helyes és hiteles.
Orbán az elmúlt években gyökeresen megváltoztatta a világlátását, az emberek mégis komolyan veszik. Nem ezen múlik.
nov. 18. 12:35
35/38 anonim válasza:
Igen, én így vagyok a Tiszával.
dec. 1. 23:03
36/38 anonim válasza:
Mindkét oldal ugyanazt műveli. A Tisza-hívők Fideszes lejáratókampányról beszélnek Magyar Péter ellen, de aki nem vak, az látja, hogy ez nem egyoldalú, mert Magyar Péter ugyanúgy lejáratókampányt indított a Fidesz ellen. Az teljesen mindegy, hogy miből mi igaz és mi nem, mert mindkét oldalon van jócskán igazság is, de hazugság is. Abban biztos lehet mindenki, hogy egyik sem mond igazat és mindenki ferdít. Itt már csak az dönt, hogy melyik lejáratókampány “stílusa” szimpatikusabb a szavazóknak. Szerintem MP stílusát eléggé agresszívnek, indulatosnak tartja a többség, ami nem jó ómen. Szerintem a Fidesz ebben jobb, de nem mernék megesküdni a semelyik győzelmére.
dec. 13. 07:28
37/38 anonim válasza:
Egy aluljáróban, saját sz*rjában fetrengő alkoholista hajléktalanra is szavaznék, csak a tolvaj, országot tönkretevő felcsútira ne kelljen.
dec. 13. 15:57
38/38 anonim válasza:
Ha mérlegre teszem Magyar Péter kissé problémás személyiségét az elmúlt 15 évvel, a nyugati szövetség elárulását, unortodox gazdaság csődjét és abból következett elszállt inflációt, az egészségügy, oktatás, gyermekotthonok és a máv lerohasztását, az urambáttyá rendszer és sorolhatnám még. A szerencsétlen fideszesek nem veszik észre azt, hogy nem vagyunk Magyar Péter rajongók, hanem elegünk van abból, hogy ilyen országban élünk, lehetőségük lett volna arra, hogy egy sokkal élhetőbb országban éljünk, ehelyett lehagyott bennünket rég Szlovákia, Lengyelország, Csehország akikkel eddig versenyeztünk. Szégyen! Egyenlőre nincs jobb alternatíva MP-nél, de leszavaznék akár más miniszterelnök jelöltre is a tiszán belül. Aztán remélem a 2030-as választás (vagy talán előbbi) egy jobb minőségű választás lesz majd, hogyha addigra sikerül lecsapolni ezt a büdös mocsarat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!