Van olyan aki Magyar Péter személye miatt nem szimpatizál a Tisza párttal?
A kormányváltásra lehet lenne igény és talán jó alternatíva lehetne a Tisza, de szerintem nem Magyar Péterrel. Túl zűrös alak.
Más is van így ezzel?
"lehet lenne igény és talán jó alternatíva lehetne a Tisza, de szerintem nem Magyar Péterrel."
Pedig Magyar = a pártjával.
Tisza párt támogatója vagyok, de a Magyar Péteres kritikákkal egyetértek...
Sokan, köztük én is szemet hunyok ezen hibák miatt, ami szerintem inkább bulvár, mint sem politikai hibák... hogy 14 évre ezt a korrupt, kleptomán, hazaáruló, pedofil mosdató bandát eltakarítsa.
Azzal a kritikával is teljesen egyetértek, hogy már tényleg itt lenne az ideje a Tisza párton belül megkezdeni más politikusokat is felépíteni és ne One Man Show legyen most már, mert értettem az eddigi taktikát, hogy azért nem szerepeltetnek másokat, hogy kevesebb támadási és hiba felület legyen, de szerintem ezt most már be kellene fejezni.
Túlertékelitek Magyar Péter vagy bármelyik más vezető szerepét egy adott pártban. Nem azt mondom, hogy nem fontos, de nem egyedül kormányozná az országot.
Másrészt lehet, hogy picit zűrös, ugyanakkor jól is csinálja amit csinál, illetve maximálisan odateszi magát, ez szerintem vitathatatlan.
Nem a nemlétező tökéletes jelöltre várunk, hanem egy pártra, amelyik képes egy jobb alternatívat nyújtani és elegendő ereje is van, hogy leváltsa a kormányt.
"tényleg itt lenne az ideje a Tisza párton belül megkezdeni más politikusokat is felépíteni"
Bele akartam írni a kérdésbe csak tartottam tőle hogy egyeseket majd ingerel.
Nekem /pill ez az egész nem vehető komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!