Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van olyan aki Magyar Péter...

Van olyan aki Magyar Péter személye miatt nem szimpatizál a Tisza párttal?

Figyelt kérdés

A kormányváltásra lehet lenne igény és talán jó alternatíva lehetne a Tisza, de szerintem nem Magyar Péterrel. Túl zűrös alak.

Más is van így ezzel?

tegnap 22:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem sem a legjobb jelölt.
tegnap 22:54
 2/14 anonim ***** válasza:
61%
Én már egy Szaratov hűtővel is szimpatizálnék csak Orbán takarodjon.
tegnap 22:58
 3/14 anonim ***** válasza:
79%

"lehet lenne igény és talán jó alternatíva lehetne a Tisza, de szerintem nem Magyar Péterrel."

Pedig Magyar = a pártjával.

tegnap 22:59
 4/14 anonim ***** válasza:
84%
Igen, én is így érzem, de mivel M.P. indította el ezt az egészet, akkor így már nem lenne ugyanaz a hozzáállás más emberrel. Tehát kb. megint ott vagyunk, hogy a nagyobb baj közül a kisebb bajt választhatja az ember, de a legjobbat sohasem...
tegnap 23:01
 5/14 anonim ***** válasza:
53%
Egyre többen vannak az országban, akik egy vödör szarra is leszavaznának Orbán ellenében. Ezért sem működnek a szokásos lejáratások.
tegnap 23:05
 6/14 anonim ***** válasza:
80%
Igen, egyre többen éreznek így, az a benyomásom.
tegnap 23:12
 7/14 anonim ***** válasza:
68%

Tisza párt támogatója vagyok, de a Magyar Péteres kritikákkal egyetértek...

Sokan, köztük én is szemet hunyok ezen hibák miatt, ami szerintem inkább bulvár, mint sem politikai hibák... hogy 14 évre ezt a korrupt, kleptomán, hazaáruló, pedofil mosdató bandát eltakarítsa.

Azzal a kritikával is teljesen egyetértek, hogy már tényleg itt lenne az ideje a Tisza párton belül megkezdeni más politikusokat is felépíteni és ne One Man Show legyen most már, mert értettem az eddigi taktikát, hogy azért nem szerepeltetnek másokat, hogy kevesebb támadási és hiba felület legyen, de szerintem ezt most már be kellene fejezni.

tegnap 23:12
 8/14 anonim ***** válasza:
42%

Túlertékelitek Magyar Péter vagy bármelyik más vezető szerepét egy adott pártban. Nem azt mondom, hogy nem fontos, de nem egyedül kormányozná az országot.

Másrészt lehet, hogy picit zűrös, ugyanakkor jól is csinálja amit csinál, illetve maximálisan odateszi magát, ez szerintem vitathatatlan.

Nem a nemlétező tökéletes jelöltre várunk, hanem egy pártra, amelyik képes egy jobb alternatívat nyújtani és elegendő ereje is van, hogy leváltsa a kormányt.

tegnap 23:17
 9/14 anonim ***** válasza:
36%
8: oké, akkor ki vezetné a TISZA-pártot, ha MP hirtelen visszavonulna? Kik az elitje?
tegnap 23:30
 10/14 A kérdező kommentje:

"tényleg itt lenne az ideje a Tisza párton belül megkezdeni más politikusokat is felépíteni"

Bele akartam írni a kérdésbe csak tartottam tőle hogy egyeseket majd ingerel.

Nekem /pill ez az egész nem vehető komolyan.

tegnap 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!