Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van olyan aki Magyar Péter...

Van olyan aki Magyar Péter személye miatt nem szimpatizál a Tisza párttal?

Figyelt kérdés

A kormányváltásra lehet lenne igény és talán jó alternatíva lehetne a Tisza, de szerintem nem Magyar Péterrel. Túl zűrös alak.

Más is van így ezzel?

tegnap 22:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Engem a hideg ráz attól az embertől, magáról a pártról meg nincs véleményem, MP előtt nem is hallottam róluk. Ettől függetlenül szavazok rájuk, ha nagyon nincs más...
tegnap 23:36
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

#9: Pontosan tudod, hogy folyamatban van a tagfelvétel és erre majd a folyamat lezárulta után lehet válaszolni.

#10: Szerintem lehet az pl egy érdemi kritika, hogy egyelőre kevés taguk van. Én mégis azt mondom, várjuk ki a végét és lássuk, mit hoznak ki belőle. Ez nem kerül semmibe.

Az úgy nem megy, hogy a meglévő politikai elitből elegünk van, de újaknak meg nem adunk esélyt, mert nekünk most, azonnal kell. De jó jelöltek is legyenek ám. Szerintem inkább legyen lassabb, viszont annál alaposabb, illetve minőségibb az építkezés.

tegnap 23:40
 13/14 anonim ***** válasza:

Egyenlőre még úgy van, hogy rá fogok szavazni, mert csak neki van esélye. Legalábbis, ha akkor is lesz még. De meg kell mondanom őszintén, nekem is van egy csomó kételyem vele kapcsolatban. És ha nekem van, akkor nyilván másoknak is. Ezért félő hogy ő sem fogja tudni legyőzni Orbánt.

A másik gondom a "nyugdíjas kommandója". Bár biztos nem kizárólag nyugdíjasokból áll, de kétségtelenül van neki is egy fideszes és dk-ás keménymaghoz nagyon hasonló "kommandója".

tegnap 23:44
 14/14 Dongaben ***** válasza:
36%
Magyar Péter alkalmatlan politikusnak...
tegnap 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!