Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van olyan aki Magyar Péter...

Van olyan aki Magyar Péter személye miatt nem szimpatizál a Tisza párttal?

Figyelt kérdés

A kormányváltásra lehet lenne igény és talán jó alternatíva lehetne a Tisza, de szerintem nem Magyar Péterrel. Túl zűrös alak.

Más is van így ezzel?

nov. 17. 22:53
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
63%
Engem a hideg ráz attól az embertől, magáról a pártról meg nincs véleményem, MP előtt nem is hallottam róluk. Ettől függetlenül szavazok rájuk, ha nagyon nincs más...
nov. 17. 23:36
 12/38 anonim ***** válasza:
48%

#9: Pontosan tudod, hogy folyamatban van a tagfelvétel és erre majd a folyamat lezárulta után lehet válaszolni.

#10: Szerintem lehet az pl egy érdemi kritika, hogy egyelőre kevés taguk van. Én mégis azt mondom, várjuk ki a végét és lássuk, mit hoznak ki belőle. Ez nem kerül semmibe.

Az úgy nem megy, hogy a meglévő politikai elitből elegünk van, de újaknak meg nem adunk esélyt, mert nekünk most, azonnal kell. De jó jelöltek is legyenek ám. Szerintem inkább legyen lassabb, viszont annál alaposabb, illetve minőségibb az építkezés.

nov. 17. 23:40
 13/38 anonim ***** válasza:
78%

Egyenlőre még úgy van, hogy rá fogok szavazni, mert csak neki van esélye. Legalábbis, ha akkor is lesz még. De meg kell mondanom őszintén, nekem is van egy csomó kételyem vele kapcsolatban. És ha nekem van, akkor nyilván másoknak is. Ezért félő hogy ő sem fogja tudni legyőzni Orbánt.

A másik gondom a "nyugdíjas kommandója". Bár biztos nem kizárólag nyugdíjasokból áll, de kétségtelenül van neki is egy fideszes és dk-ás keménymaghoz nagyon hasonló "kommandója".

nov. 17. 23:44
 14/38 Dongaben ***** válasza:
32%
Magyar Péter alkalmatlan politikusnak...
nov. 17. 23:44
 15/38 anonim ***** válasza:
66%

Nem tudnak semmi olyat hazudni amit a fidesz tetteit lekörözi.

Szájer, Borkai, Kaleta, K.Endre, Simicska, Tiborcz, sokkal aljasabb dolgokat tettek a herevakarásnál.

nov. 18. 03:26
 16/38 anonim ***** válasza:
43%
#15 Elég a Tisza szavazótáborát elaprózniuk, hogy menjenek vissza a DK-hoz, Mi Hazánkhoz, LMP-hez, stb. Vagy csak maradjanak otthon a választás napján.
nov. 18. 03:55
 17/38 Morfondir ***** válasza:
72%
Miniszterelnöknek nem tudnám elképzelni, az biztos! A "celeb" kifejezés jut eszembe mindig Magyar Péter kapcsán. Rajta kívül senkit nem ismerünk a TISZA pártból, ( Valódi programot sem!) így nehéz bármit is mondani magáról a pártról.
nov. 18. 04:20
 18/38 anonim ***** válasza:
100%

Igen, van benne igazság, de amit ő elkezdett, azt már más személy, más metódussal folytatná, tehát nem lenne már olyan dinamikája, mint ezzel. Szerintem megint ott vagyunk ahol a part szakad:

A sok rossz közül a kisebbik rosszat lehet választani.

nov. 18. 07:13
 19/38 D-Mano ***** válasza:
51%

Nehéz nem Magyar Péter alapján megítélni a Tisza Pártot, mert...

...az egész Tisza-párt igazából egy one-man-show: az előtérben az egész Magyar Péterről szól.

A háttérben, ami nem látszik az átlagember számára, pedig egy pénzügyi érdekkörről, tanácsadó stábról szól, akik a kezdetek ELŐTT óta Magyar Péter mögött voltak, mint finanszírozók és tanácsadók, azaz: "bábmesterek".

És akkor ezen kívül vannak még azok az érdekemberek, akikkel töltelékemberként feltöltik a pártot, hogy jelölteket tudjanak majd indítani. Többségükben semmi saját egyéni világkép, gondolat vagy politikai szándék nincs/ nem lesz, csak követik majd a pártvezetés utasításait a pozícióért és a pénzért cserébe.

Egyszóval: a Tisza Pártból Magyar Péteren kívül (és a 16 mondatos ""programján"" 😆😅 ) kívül nem látszik igazán semmi. Így nagyon nehéz nem Magyar Péter megítélése alapján megítélni a Tisza pártot.

Magyar Péter meg folyamatosan hazudik. Miért hihetnénk el neki, hogy akárcsak a felét betartja annak, amit ígért?? Másfelől Magyar Péter személyisége és morálja is a bányabéka feneke alatt van, így az sem túl megnyerő- legalábbis épeszű, éplelkületű ember számára nem megnyerő.

Aki meg megkapargatja a felszínt, az pedig láthatja az előtérbe tolt báb: Magyar Péter mögött húzódó érdekeket, érdekcsoportokat, amik és akik valójában vezetik a Tisza Pártot. De a Tisza szavazók 90%-a Magyar Péteren kívül nem tud semmiről és senkiről a párttal kapcsolatban, és igénye sincs bővebb ismeretre a párttal kapcsolatban...

Pedig: most már valójában látható lenne a Tisza EU-s politikája, minthogy EU parlamenti tagok lettek, de az sem érdekel a kutyát sem, max. a Tisza szavazók kis töredékét.

Ezt láthattuk az EU-s választásokkor is: a képviselőjelöltek, a kilétük, a személyiségük, világnézetük és politikai szándékaik egy Tiszást sem érdekelt, Magyar Péter hívőként, az ő kérésére beszavazták őket az EU Parlamentbe látatlanban...

nov. 18. 07:54
 20/38 anonim ***** válasza:
50%

#16: igen, de a jelenlegi állás szerint aki nem elvakult híve a DK-nak, Mi Hazánknak stb. az tudja, hogy ha nem a Tiszára szavaz, akkor a mostani rendszer maradására szavaz, bárhova is húzza be az X-et. Ez egy Fidesz vagy nem Fidesz népszavazás lesz ‘26-ban.

Ezt nem látja pártunk és kormányunk, hogy nem Magyar Péterre fognak szavazni az emberek, hanem ellenük. (Vagyis igazából nem hülyék, biztos tudják ők ezt, csak nem tudnak vele mit kezdeni.)

nov. 18. 09:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!