Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tiszások! Tisza szimpatizánsok...

Tiszások! Tisza szimpatizánsok! Így a hangfelvételek után megingott a bizalmatok a Tisza felé? Befolyásolja ez, hogy kire fogtok szavazni?

Figyelt kérdés

A napokban több hangfelvétel látott napvilágot Magyar Péterről! Ezek vagy igaziak vagy nem, ezt leszámítva,

Hatott ez rátok bármilyen formában?

nov. 15. 13:39
A kérdező szavazást indított:
Nem, még inkább őt támogatom!
Nem, de kicsit bizonytalanabb lettem!
Igen, elbizonytalanodtam!
Igen, nem is fogok már rá szavazni!
Ezután inkább a Fidesz, mint a Tisza!
37 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
29%
A tiszások még a fideszeseknél is elvakultabbak. Az sem ingatná meg őket, ha kiderülne, hogy magyar péter maga a sátán.
nov. 15. 13:50
 2/24 anonim ***** válasza:
67%
Semmi sem ingatja meg őket.
nov. 15. 13:51
 3/24 anonim ***** válasza:
30%

Ezek voltak a legkifogásoltabbak, amik a Tisza Parti News-ban biztos nem jött le:

1. „Figyelj, annyiszor leizzadtam ma b***meg, inget cseréltem az előbb. Szétszedtek, 40 fokban mentünk át a Hősök terén, azt mondtam, mi a f***omat csinálok itt? Büdösek az emberek, és a szájuk, bleee.”

2. „Evi, kimondhatjuk, rajtad kívül mindenki megbecsül ebben az országban, ennyi. De nem baj, majd rád uszítom az embereket Evelin rosszul bánik velem, megcsalt, miközben küzdöttem a hazáért. Majd kapod ezeket a halálos fenyegetéseket”

3. „»Péter, hozd vissza a gyerekeim, hozd vissza az unokáim!« Hát, olyan is van, de nem baj. Vegyél magadnak újat! Azt hogy meglepődnek...”

4. Leírom neki magyarul... Én értem, hogy Soros-ügynök, és nem tud magyarul [...] Mondom te tudsz magyarul? Tudsz olvasni? Akkor mi a büdös ***-at csináltál?”

5. „Alkalmatlan mindegyik. Beszélni sem tud semelyik. [...] Totál antitálentum politikailag mindegyik és én csinálok mindegyikből EP-képviselőt.”

nov. 15. 13:53
 4/24 anonim ***** válasza:
58%

Egyáltalán nem bizonytalanodtam el ezektől a lejáratásoktól. Továbbra is a Tiszapártra fogok szavazni és MP-re,

amit a dilettáns fidesz és vezetője tesz az egyre jobban megerőssít ebbéli hitembe.

Orbán Viktor és az egész kormánya mondjon le!

A dilettáns kormányzásukkal helyrehozhatatlan károkat okoztak Magyarországnak.

Annyi bűnt követtek el a kormányzásuk során hogy méltatlanná váltak Magyarország és a Magyar emberek képviseletére.

Ez hihetetlen hogy még mindig megbíznak egyesek ebben a dilettáns amatőr tolvaj bandába és a vezetőjében. Ezeknek bukni kell! mert idegen hatalmaknak kiszolgáltatni Magyarországot az már hazaárulás.

nov. 15. 13:53
 5/24 anonim ***** válasza:
78%

Orbán Viktor lenyúlt 3000 milliárdnyi magánnyugdíjpénztári vagyont (azóta sincsenek névre szóló nyugdíjszámlák), a kerte végébe stadiont építtetett, a félanalfabéta haverjából az ország leggazdagabb emberét kreálta. Miatta nem jutunk hozzá több tízmilliárd euró támogatáshoz, a ruszki kémek úgy járnak ki és be a Külügyminisztériumba, mint vazelines fütyi Szájer fenekébe.

De ja, igazán csak az bizonytalanít el, hogy pechvogel Evelinek zsarolni próbálta a Tisza pártot.

nov. 15. 13:54
 6/24 anonim ***** válasza:
45%

4-5 és ez a probléma, hogy attól, hogy az egyik igen, rossz, ténylegesen rossz és káros és kártékony és hazaáruló, legalábbis, amit orbán művelt ezzel az országgal, de, ha mindent elnézel a másiknak és ott sincs semmiféle következménye egy rossz megnyilvánulásnak, vagy direkt hazugságnak, akkor miben biztok, mennyivel lesz jobb egy tök ugyanolyan Magyar Péter rendszer?

Én nem akarok, az 0rbán rendszert, de semennyi potenciált sem látok ebben a paliban azt meg végképp nem értem, hogy miért kell, mindent őnála ugyanúgy elfelejteni és lenyelni, mint, ahogy a fidesz teszi orbánnal.

nov. 15. 13:59
 7/24 anonim ***** válasza:
41%
1, jómomdod!
nov. 15. 13:59
 8/24 anonim ***** válasza:
76%

"4-5 és ez a probléma, hogy attól, hogy az egyik igen, rossz, ténylegesen rossz és káros és kártékony és hazaáruló, legalábbis, amit orbán művelt ezzel az országgal, de, ha mindent elnézel a másiknak és ott sincs semmiféle következménye egy rossz megnyilvánulásnak, vagy direkt hazugságnak, akkor miben biztok, mennyivel lesz jobb egy tök ugyanolyan Magyar Péter rendszer?"

Nos, akkor maradjon még húsz évig a disznó Viktor. Aztán majd mikor bevezetik a kötelező plazmaadást, esetleg elzálogosítják Kínának az állampolgárok veséjét is, akkor lehet majd nyüsszögni, hogy "jajj, de hát kire másra is szavazhatnék, más is ugyanilyen rossz lenne!"

A politikus abból tanul, ha négy év xar kormányzás után elzavarják. Orbán xar? El kell zavarni, le kell váltani. Hogy az utána következő is bepróbálkozik a lopásokkal? Négy év után őt is le kell váltani. Pár ilyen után rájönnének a politikusok is, hogy nem éri meg lopni, sikkasztani, csalni, mert kirúgják őket.

De ha sohasem váltják le a regnáló tolvaj csürhét, akkor sosem lesz változás.

nov. 15. 14:02
 9/24 anonim ***** válasza:
69%

Azt már megszoktuk, hogy a propaganda csatornákból – és idetartozik az összes KESMA-rádió és -újság – ömlik a kormányfényezés, miközben az ellenzékről említést sem tesznek, mintha nem is léteznének. De most merőben megváltozott a helyezet: most elkezdték ekézni MP-t, ami még ellenszenvesebbé teszi a kormányt és az aljas, kicsinyes, gyerekes módszereit. Napok óta azt hallani a rádióban, hogy MP miket mondott valakinek négyszemközt – de ezek csip-csup, piszlicsáré ügyek az ország valódi, égető problémáihoz képest, amikre évek óta semmiféle megodást nem kínál a kormány, sőt, csak ront rajtuk.

Szóval nem, minket nem érdekel, mit mond MP négyszemközt, és nem érdekel a magánélete sem. Ha képes elérni az Orbán-rendszer leváltását, akkor rá fogunk szavazni.

nov. 15. 14:04
 10/24 anonim ***** válasza:
62%
Nem voltam Tiszas, nem hallgattam meg egyik hangfemvetelt sem, de a Tiszara szavazok. Regebben a Momentuma szavaztam. Ja es meleg ka vagyok, de inkabb a Tisza mint a Fidesz.
nov. 15. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!