Tiszások! Tisza szimpatizánsok! Így a hangfelvételek után megingott a bizalmatok a Tisza felé? Befolyásolja ez, hogy kire fogtok szavazni?
Figyelt kérdés
A napokban több hangfelvétel látott napvilágot Magyar Péterről! Ezek vagy igaziak vagy nem, ezt leszámítva,
Hatott ez rátok bármilyen formában?
nov. 15. 13:39
22/24 anonim válasza:
Soha nem érzetem még ekkora gyűlöletet a fideszesek és a fideszes szavazók iránt. Ez a feszültség pedig egyre csak nőni fog és nem csak bennem :) A változás már elindult, ha mp-vel ha mp nélkül, le kell váltani ezt a tetves g@ci rendszert.
23/24 jpeacefuler válasza:
#6-os, osztom a véleményed, ez egy logikus hozzászólás. Egyébként az lehet a magyarázat, hogy a határtalan, elvakult Orbángyűlölet hozza ezt ki az emberek egy részéből és minden mindegy, csak őt sikerüljön "eltakarítani". Még egy másik rosszért, talán rosszabbért cserébe is. Helytelen hozzáállás. Ez esetben, -csak hogy néhányat említsek- még egy Mi Hazánk-ra, LMP-re, vagy Jobbik-ra tett x is jobb döntésnek bizonyulhat, vagy végső esetben nem szavazni senkire sem. Nehéz helyzet, de én is amondó vagyok, hogy az eddigi tapasztalatok alapján, ebből a Tisza dologból semmi jó nem sülne ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!