Tiszások! Tisza szimpatizánsok! Így a hangfelvételek után megingott a bizalmatok a Tisza felé? Befolyásolja ez, hogy kire fogtok szavazni?
A napokban több hangfelvétel látott napvilágot Magyar Péterről! Ezek vagy igaziak vagy nem, ezt leszámítva,
Hatott ez rátok bármilyen formában?
Azóta teljesen magam alatt vagyok, felmondtam a munkahelyemen, nem akarok beszélni senkivel, enni sincs kedvem, 15kg-ot fogytam csak ülök egyedül a szobámban és érzem, hogy ez teljesen fel fog emészteni, amíg ezt választ is megírtam, többször tört rám pánikroham. Csak viccelek :D
Hát igazából nagyon is örülök, mert ennyire még nem vágta a fidesz maga alatt a fát. Akkora már a baj, hogy kajak országjárásra indulnak a fidkányok. Csak azt nem tudom, hogy azok is zárt körűek lesznek-e? :DDDD
Egy a lényeg, aki eddig is utálta a fideszt azt még jobban utálja, akinek meg eddig is voltak pénzügyi érdekeltségei vagy csimán agyhalott az ezután is rájuk szavaz.
Hajrá Tisza! Hajrá MP!
orbán mondjon le!
Eddig csak bunko mondatokat hallottam, de ez nem meglepő egy tiszásnak, tudjuk hogy milyen ember.
Viszont nem korrupt, eddig semmilyen büncselekményt nem tudott felvenni a fideszes kém.
Az hogy minősitgeti az embereket, hát istennem, orbán is csinálja magánba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!