Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tiszások! Tisza szimpatizánsok...

Tiszások! Tisza szimpatizánsok! Így a hangfelvételek után megingott a bizalmatok a Tisza felé? Befolyásolja ez, hogy kire fogtok szavazni?

Figyelt kérdés

A napokban több hangfelvétel látott napvilágot Magyar Péterről! Ezek vagy igaziak vagy nem, ezt leszámítva,

Hatott ez rátok bármilyen formában?

nov. 15. 13:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
22%
8, elbeszélsz a problémám mellett és direkt nem érted, hogy nekem erkölsi aggályaim vannak azzal, hogy valaki hazugságokkal indit politikai karriert és semmiféle következménye sincs.
nov. 15. 14:05
 12/24 anonim ***** válasza:
56%

Azóta teljesen magam alatt vagyok, felmondtam a munkahelyemen, nem akarok beszélni senkivel, enni sincs kedvem, 15kg-ot fogytam csak ülök egyedül a szobámban és érzem, hogy ez teljesen fel fog emészteni, amíg ezt választ is megírtam, többször tört rám pánikroham. Csak viccelek :D

Hát igazából nagyon is örülök, mert ennyire még nem vágta a fidesz maga alatt a fát. Akkora már a baj, hogy kajak országjárásra indulnak a fidkányok. Csak azt nem tudom, hogy azok is zárt körűek lesznek-e? :DDDD

Egy a lényeg, aki eddig is utálta a fideszt azt még jobban utálja, akinek meg eddig is voltak pénzügyi érdekeltségei vagy csimán agyhalott az ezután is rájuk szavaz.

nov. 15. 14:31
 13/24 anonim ***** válasza:
67%
Valaki írta, hogy kicsit olyan ez mint Donald Trump lejaratasa, hat azert nem. Donald Trumpra a birosag mondta kinh 34 pontban bunos. Magyar Péterre meg semmi ilyen nincs. Hanem MI-velngeneralt hangfelvetekerol van szo, szanalom xd
nov. 15. 14:55
 14/24 A kérdező kommentje:
#13 Abban azért van hasonlóság, hogy Mp-t is le akarják minden áron járatni, mint Trumpot és rajta sem fog semmi ugyanúgy, ahogy Trumpon sem.
nov. 15. 15:02
 15/24 anonim ***** válasza:
49%

Hajrá Tisza! Hajrá MP!

orbán mondjon le!

nov. 15. 15:25
 16/24 anonim ***** válasza:
68%
nov. 15. 15:26
 17/24 meszike91 ***** válasza:
81%
Nekem teljesen mindegy ki jön, csak ne tudjon akkora kárt okozni mint orbán.
nov. 15. 15:45
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Barki csak Orban takarodjon most mar. Meg a csurheje.
nov. 15. 16:00
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Ennél a hazaáruló tolvaj orbán csürhénél bárki jobb lesz. jöjjön bárki aki letudja váltani őket őrá fogok szavazni.
nov. 15. 16:09
 20/24 anonim ***** válasza:

Eddig csak bunko mondatokat hallottam, de ez nem meglepő egy tiszásnak, tudjuk hogy milyen ember.

Viszont nem korrupt, eddig semmilyen büncselekményt nem tudott felvenni a fideszes kém.

Az hogy minősitgeti az embereket, hát istennem, orbán is csinálja magánba.

nov. 15. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!