Másfél milliárdot mondott pontosabban. Miért költetnének másfél milliárdot mesterséges intelligenciára, amikor ingyenesen vagy maximum $10-20 dollár/hó értékben megkapja ugyanazt? :D Ingyenes AI-kkal is lehet hangfelvételeket hamisítani. Nézz fel youtube, nagyon durva dolgokat lehet már csinálni. Szóval ez csak ilyen "kampány,hype" szöveg Magyar Péter részéről, hogy a laikusok azt gondolják valami nagy dolog van a háttérben. Szóval ez a dolog nem igaz. Informatikusként mondom. Akármikor összedobok egy olyan hangfelvételt AI-val ahol mondjuk Rogán beszél és úgy jön le, mint egy telefonnan készített hangfelvétel. :)
nov. 15. 19:27
3/21 anonim válasza:
Az elmúlt években úgy öntötték a milliárdokat a propagandába mintha az egy feneketlen bendő lenne. Én simán kinézem belőlük, hisz "csak" 1 milliárdba került.
nov. 15. 19:32
4/21 A kérdező kommentje:
"Másfél milliárdot mondott pontosabban. Miért költetnének másfél milliárdot mesterséges intelligenciára, amikor ingyenesen vagy maximum $10-20 dollár/hó értékben megkapja ugyanazt? :D Ingyenes AI-kkal is lehet hangfelvételeket hamisítani. Nézz fel youtube, nagyon durva dolgokat lehet már csinálni. Szóval ez csak ilyen "kampány,hype" szöveg Magyar Péter részéről, hogy a laikusok azt gondolják valami nagy dolog van a háttérben. Szóval ez a dolog nem igaz. Informatikusként mondom. Akármikor összedobok egy olyan hangfelvételt AI-val ahol mondjuk Rogán beszél és úgy jön le, mint egy telefonnan készített hangfelvétel. :)"
Én nem vagyok informatikus, de nekem meg szintén informatikus mondta hogy gagyit azt lehet venni persze. De ami tényleg fasza az temérdek pénzbe kerül.
nov. 15. 19:35
5/21 anonim válasza:
#3 Vagy úgy csinálták, mint az összes többi Mészáros tendert. Valójában 200 dollár volt, de papíron többet fizettek. :))
nov. 15. 19:35
6/21 anonim válasza:
"Én nem vagyok informatikus, de nekem meg szintén informatikus mondta hogy gagyit azt lehet venni persze. De ami tényleg fasza az temérdek pénzbe kerül."
Dehogy kerül.. github-on rengeteg algoritmust találsz már.
nov. 15. 19:36
7/21 anonim válasza:
Simán lehet, csak akkor nem MP miatt vették és nemcsak erre. Sokmillióért személyre szabják a már létező, előfizetéses dobozos megoldásokat, szóval a milliárd csak úgy jöhet össze, ha valami fejlesztést, vagy új adatbázist akarnak beleintegrálni. Még összejöhet abból is, ha egyszerre több rendszerrel akarják összekötni (abból pedig az államnak k*rva sok van, egytől egyig elavultabbak), de ez nem valószínű.
Engem tökre érdekelne, hogyha Vogel Evelin nem írja ki az instájára, hogy készül valami akkor lett volna-e sebtében összehívott sajtótájékoztató.
MP mindig úgy adja el, mintha lennének belső emberei de szerintem ez is bőven kamu, mert amiket súgnak neki, mint pl. a milliárdos AI software, azok egytől egyig a sci-fi kategória.
nov. 15. 19:39
10/21 anonim válasza:
#9 Akkor te jól el vagy maradva ha szerinted sci-fi. De lényegében 1 milliárd alatt is kijön bőven, de lehetséges hogy Rogánt átverték. (én átverném)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!