Meg fog változni az életünk amikor a mesterséges intelligencia megmondja majd hogy ki hazudik ? Mi lesz a politikusokkal ?
Figyelt kérdés
Szerintem hamarosan eljön az az idő amikor az AI ilyen elemzéseket is képes lesz nagy pontossággal elvégezni. Mi lesz a politikusok ígérgetéseivel ?okt. 26. 16:33
1/13 anonim válasza:
Ígéretben nem lehet hazudni, hiszen az nem valami tény, ami elferdíthető, hanem egy ajánlat, egy elképzelés, egy vízió, ami nem feltétlen fog megvalósulni.
2/13 Justinianus válasza:
Ezen az elméleten még csiszoljál...
3/13 anonim válasza:
Ha a fődisznót valaki vagy valami megakadájozza abban hogy hazudjon akkor napokon belül elfog pusztulni ez tutti. :)))))
4/13 DK-s válasza:
Az A.I bármi, ilyen irányú felhasználását biztos hogy korlátozzák. Vagy tényleg azt hitted, hogy TE a teljes A.I-t használhatod?
Én már lebuktattam az Openai-t, úgyhogy nekem nem kell bemutatni. Szándékosan tévedett, csakhogy nem feltételezte, hogy ennyire extrém kérdésben, FEJBŐL képben vagyok. Vagy azt nem feltételezte, hogy leellenőrzöm.
5/13 anonim válasza:
#1, már hogyne lehetne... Ha az ígérő már az ígéret pillanatában tudja, hogy nem fogja megvalósítani, akkor az szimplán hazugság.
7/13 anonim válasza:
#5 Nem értek egyet, én ezt felelőtlen ígéretnek nevezném, nem hazugságnak. Nem hazudik abban, hogy megígéri, hiszen megígérte. Abban hazudhat, ha azt állítja hogy az ígérete megvalósítható, hiszen az egy állítás, ami lehet igaz, vagy hazugság. De pusztán egy ígéret nem lehet hazug, hiszen az állítás maga az ígéret, amit megtett.
8/13 anonim válasza:
Nem fogják hagyni, hogy a mesterséges intelligencia megmondja, ki hazudik, legalábbis azt nem, hogy az igazat mondja.
9/13 anonim válasza:
Miért kell az embereknek mesterséges inteligencia ahhóz hogy egyértelmü legyen hogy ha az elmult pár évben hazudut akkor ezután is hazudni fog?
10/13 DK-s válasza:
Nem értem hogy miért pontoztátok le #8-at.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!