Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most, hogy kiderült, hogy...

Most, hogy kiderült, hogy Rogánék felvételeket hamisítanak, már azt se fogják elhinni a Fidesznek az emberek, ami igaz?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 16:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
38%
Megnyugodhatsz, a fideszhíveknek minden szentírás, amit a fideszpropaganda mond. Ha komplett hamisított hangfelvételeket tesznek eléjük, ők azt is elfogadják kritika nélkül.
tegnapelőtt 16:48
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség, én mindent fenntartással fogadok így is úgy is.
tegnapelőtt 16:50
 3/12 anonim ***** válasza:
11%

"Most, hogy kiderült"

Mi derül ki? Valami forrás vagy higgyük el, neked és a többi sík hülyének, hogy ők látták a neten, hogy ez nem eredeti felvétel.

tegnapelőtt 17:03
 4/12 anonim ***** válasza:
13%
Nem derült ki. Ezt MP állította, és valószínűleg nem igaz. Valószínűleg sok hülyesége le van hallgatva, ami bizonyíték ellene, ezért találta ki azt, hogy majd Mesterséges Intelligenciával hamisítják a hangját. Badarság.
tegnapelőtt 17:10
 5/12 A kérdező kommentje:
tegnapelőtt 17:23
 6/12 anonim ***** válasza:
13%

Kérdező. Hidd el, nem igaz. nem fake, nem hamis. Ennek a Vögel csajnak 11 órás kompromittáló felvétele van róla. Ha létezne ez az AI- már rég hamisítottak volna másokról is, mondjuk Orbánról, vagy Gulyásról. Hogyhogy róluk soha semmi nem szivárog ki?

Magyar Péterről való felvételek nem hamisak. Sajnos :(

tegnapelőtt 17:53
 7/12 A kérdező kommentje:

#6: Ha létezne? Ne viccelj már, melyik században élsz? Én is generáltam már magamnak szórakozásból, de a neten is találhatsz sok ilyet.

De parancsolj, találtam is neked egyet:

https://www.youtube.com/watch?v=jQRflRh7-zY

tegnapelőtt 17:57
 8/12 anonim ***** válasza:

#6 :D Ezt most nem írtad komolyan, ugye? Vagy félreértünk és valójában nem azt akartad írni, hogy AI-al nem lehet hangot legenerálni, hogy nem létezik a deepvoice?

#7 Én inkább ezt linkeltem volna:

https://www.youtube.com/watch?v=OYFx_mfVR8M

Nem tudom egyébként, hogy mennyire megbízható ez az elemző szoftver, amit linkeltél... OK, hogy állítja magáról, hogy 90%-ban megbízható, de hát azért ráeresztenék pár próbát, hogy lássam, tényleg meglehet-e benne bízni, főleg ilyen erősen háttérzajos felvételnél, ami készült vagy nem készült Magyar Péterről. Egy a lényeg, szerinted ilyen f.szságokat mondattak volna ki Magyar Péter hangján, ha AI-t használnak fel? Nem valami olyat, hogy az tényleg robbanjon? Erre Magyar Péter támogatói is azt mondják, hogy na bumm... akkor mi van? Mindenki mond ilyeneket. Mondjuk tényleg, én is mondtam már ilyesmit tutira, hogy büdösek az emberek.

tegnapelőtt 18:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Egy gondolkodó társadalom nem hinne a továbbiakban nekik...
tegnapelőtt 18:24
 10/12 A kérdező kommentje:

#8: Biztos vannak ennél megbízhatóbb szoftverek is, de egyébként szomorú, hogy ezzel kell foglalkozni ahelyett, hogy mindenki tisztességesen készülne a választásokra.

A felvétel valóban nem durva, de attól tartok, hogy ez még csak a kezdet. Ezért nem szabad félvállról venni.

tegnapelőtt 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!