Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter fog majd peresked...

Magyar Péter fog majd pereskedni, feljelentést tenni azért, mert deepfake felvételeket terjeszt róla az exe / Fidesz?

Figyelt kérdés
Engem nagyon érdekelne, hogy mit mondott és mi az amit a milliárdos MI-val hamisítottak hozzá.

nov. 11. 15:11
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Nem milliárdos lesz az, csak milliós. Ma már ennél olcsóbb technikával is bárkinek bármit a szájába lehet adni.
nov. 11. 15:15
 2/9 anonim ***** válasza:
26%

Nem, az igazság az, hogy tegnap bedobta az ócska trükköt a fanoknak, hogy figyeljetek kedves büdös szájúak, amít majd holnap hallani fogtok ( és majd később), az bizony isten mind hazugság, manipuláció, Rogán, stb...

Na, ebből is látszik, hogy tudja, hogy igazak, amiket Evelin felvett!

Ráadásul saját szavazóit is megalázza, kigúnyolja, előttük meg monoton hangon szónokol,hogy "együtt veletek ( büdös szájúak), visszavesszük tégláról téglára a szajszagot, akarom mondani, az országot...

nov. 11. 15:17
 3/9 anonim ***** válasza:

Jó példa erre a Szondi utca, ahol mindenkit a saját hangjával hamisítanak:

https://www.youtube.com/watch?v=BrernHsXVTY

nov. 11. 15:17
 4/9 A kérdező kommentje:

" „Rogán Antalék” egymilliárd forintot költöttek egy MI-alapú szoftverre, amibe Magyar Péter minden beszédét és megszólalását feltöltik, és ennek segítségével gyártanak róluk lejárató felvételeket. "

[link]

A videótól megkíméllek, mert nekem szekundér szégyenérzetem támad ha meglátom a rendkívüli sajtótájékoztatóját.

nov. 11. 15:18
 5/9 anonim ***** válasza:
58%
Ettől a mocsoktól mindenképp meg kell szabadulnunk, amit műveltek. Eddig még gondolkodtam a Kutyapárton, de most már egészen biztos vagyok benne, hogy a Tisza pártot fogom választani. Elég a hazudozásból és mocskolódásból. Remélem, hogy akik ebben részt vesznek, a későbbiekben mennek a börtönbe.
nov. 11. 15:21
 6/9 anonim ***** válasza:
60%
Ezt már tegnap bejelentette a felvétel nyilvánosságra hozás előtt
nov. 11. 15:21
 7/9 anonim ***** válasza:
82%
#4 Rogán Antiék hajlamosak túlárazni a dolgokat :)
nov. 11. 15:26
 8/9 anonim ***** válasza:
18%

6# mármint előre magyarázta a bizonyítványát...

És amúgy egy kérdés; honnan tudta tegnap Magyar Péter, hogy ma ez fog szembejönni?.?

nov. 11. 15:26
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
#8 Ezt is elmondta tegnap, titkosszolgálatoknál vannak emberek akik Magyar Pétert figyelmeztették. Még részleteket is elmondott a hangfelvételekből és lesznek majd drog és szex is mint egy jó netflixes filmben
nov. 11. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!