Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hazudott már bármiben Torockai?

Éáé kérdése:

Hazudott már bármiben Torockai?

Figyelt kérdés
ma 14:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
60%
A konteózás annak számít?
ma 14:11
 2/13 anonim ***** válasza:
67%

Mivel politikus, teljesen biztos, hogy igen. A kérdés, hogy arányaiban mennyit.

Én Fidesz szavazó vagyok, de Toroczkai megnyilvánulásai az utóbbi időben inkább pozitívak voltak számomra.

ma 14:12
 3/13 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom, nem is lényeges a dolog.

Egy politikus nem attól rossz hogy hazudik.

Orbán se hazudik mégis katasztrófa.

ma 14:33
 4/13 anonim ***** válasza:
40%
#1-es, mindjárt jönnek a Mi Hazánk aktivitásták, akik minden MHM-es kérdés alatt megjelennek, és megkapod a libsi-roma-zsidó-LMBTQ jelzőt!
ma 14:37
 5/13 anonim ***** válasza:
46%

4-es, igen jönnek. Miert ne jöhetnének, ha pont ilyen kérdést látnak ami hozzájuk is kapcsolódik.

Konteozni meg altalában azok az agymosottak szoktak, akik félnek a rendszerszintű változásoktól, szeretnek zavarosba halászni. Na azok támadják a MI HATÁNKAT fiókpártozással.

ma 14:51
 6/13 anonim ***** válasza:
67%
Nem emlékszem rá. Egyenes, őszinte embernek tűnik.
ma 15:03
 7/13 anonim ***** válasza:
40%

Hát vagy hazudik, vagy buta mint a föld. Én előbbire tippelek.

Nézd csak meg a Harrari könyveiről szóló videóit. Én olvastam az adott könyveket, egyszerűen köszönőviszonyban sincs azzal amit Toró mond.

Szóval vagy nem olvasta a könyveket és úgy állít róluk dolgokat....

Vagy olvasta, de nem fogta fel.

Ezekben az esetekben buta.

Vagy olvasta, értette, de szándékosan mást állít róla.

Ez esetben hazudik.

Mindenki döntse el maga melyik a valószínűbb és melyik a jobb.

És mielőtt jönnének a zsidózó bzizó emberek... én pont Toró miatt olvastam el az adott könyveket. Egyszerűen felkeltette az érdeklődésemet.

ma 15:16
 8/13 anonim ***** válasza:
40%
Igen például abban, hogy nemzeti értékeket képvisel a pártja, illetve abban is, hogy ők nem rasszista, nácik csak szimplán nacionalisták, illetve az is erősen kétséges amikor azt mondták magukról, hogy centristák amit utána harmadikutasra javítottak de igazából ugyanaz. Egyértelmű, hogy a Mi Hazánk egy szélsőjobboldali náci párt!
ma 15:23
 9/13 HakapiszikMatyi ***** válasza:
100%

Nincs olyan ember a Földön, aki ne hazudott volna valamiben. :)

Toroczkai László, mint magyar politikus a leginkább egyenes, szavahihető. Olyan dolgokkal foglalkozik gyakorlatban, amelyekről a többi politikus csak dumál. Ezt tudhatnátok, ha megnéznétek pl. a YouTube videóit. Nem lehet hazugságon kapni, mert alaposan felkészülve áll ki minden interjúra.

Ha, sikerülne hazugságon kapni, már erről harsogna a média...de nincs ilyen.

ma 15:43
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

Kicsit vicces, hogy kérdés kiírása után az egyes 90%on volt, akkor is értékelte már jó pár ember, most már csak 67%.

Mivan, Mi Hazánk kommandó ideinvelgeti az embereket valami Messenger csopiba?

ma 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!