Volt olyan, hogy egy fideszes valamiben nem hazudott?
Figyelt kérdés
#fidern
okt. 22. 19:41
1/14 anonim válasza:
Nincs, igaz szó nem hagyja el a szájukat.
3/14 anonim válasza:
Ne erőlködj! Ha nem tudsz normális kérdést feltenni, egyszerűen nyugodj bele, hogy neked ez nem megy.
4/14 anonim válasza:
Novák Katalin, Varga Judit, Schmidt Pál, amikor azt mondta, hogy lemondok.
5/14 anonim válasza:
"A gyengébb forint egyértelműen ellentétes az emberek érdekeivel, a gyengébb forint gyengébb államot jelent, és gyenge forintot csak gyenge emberek akarhatnak" - Orbán Viktor
6/14 A kérdező kommentje:
Erőlködni legfeljebb edzés közben szoktam bástya, mikor már az utolsó menetet zsákolom. [link]
Legközelebb próbálj meg a kérdésre válaszolni, bár pont olyan vagy mint orbán, nem a kérdésre válaszol, hanem hárít és hazudik, de semmiképpen nem a kérdésre válaszol.
okt. 22. 19:51
7/14 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=8pU556FG38k
Reméljük a holnapi beszédére sikerül elég embert összekukázni :DD
Olyan gyakori az őszinte fideszes politikus, mint győzike showban a Goethe idézet.
8/14 anonim válasza:
6# Igazad van, tényleg nem a kérdésre válaszoltam.
Akkor most van az, hogy egy FIDESZES nem hazudik? 😀
9/14 anonim válasza:
Szerintem azért hazudnak most már arról is, hogy mit ebédeltek, hogy ne kelljen emlékezni, mikor mondtak igazat. Ezért inkább előbb mindig átgondolják, mi az igazság, és aztán annak az ellenkezőjét mondják ki a szájukon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!