Meglepődtél, hogy Magyar Péter ismét hazudott?
Figyelt kérdés
"A miniszter ezután felsorolt több olyan, a kórházaktól érkezett jelentést, amelyekben tételesen cáfolták a Tisza Párt elnökének videójában látottakat."
aug. 22. 12:58
A kérdező szavazást indított:
Le vagyok döbbenve.
Nem lep meg.
24 szavazat
1/24 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..
Már a korábbi kérdésednél is pofáraestél. Ennyire szeretsz rohangálni a fa_erdőbe?
2/24 anonim válasza:
Rendes igazi Vadhajtásos link már nincs is?!
4/24 anonim válasza:
Ez csak egy átlagos csütörtök petyánál amikor hazudozik és nem más hobbijának hódol mint pl a családonbelüli erőszak, vagy a tinilányok taperolása szórakozóhelyeken.
5/24 anonim válasza:
Álljatok le nyugodtan, mert a többségnél már nem működik a lejáratókampány és végre egyre többen nyitják ki a szemüket. Siralmasan átlátszóak vagytok.
6/24 anonim válasza:
Hát én inkább hiszek annak, amit a saját szememmel láttam, mint amit egy bürokrata leiratott egy darab papírra.
7/24 anonim válasza:
És ezt onnan lehet tudni, hogy a miniszter hazudott valamit amit szentírásként kezel a lakájmédia?
8/24 47. válasza:
Jól kezdődik: a "miniszter", tehát hazugság.
9/24 anonim válasza:
Mindig is hazudott, leginkább magának, a családjának, a feleségének, mindenkinek, akik " hittek" benne.
Pszichésen beteg ember, szánalmas...
10/24 anonim válasza:
Ez olyan mint a hírhedt Nixon-féle nyilatkozatban a 70-es években: "Kivizsgáltuk magunkat és nem találtunk bűncselekményre utaló jelet." :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!