Jól sejtem, ha az elmúlt napok hangfelvételei Orbán Viktorról derültek volna ki, közel nem lenne ekkora hírértéke, sok fideszeshez el sem jutna, akikhez meg eljut, azok nem foglalkoznának vele egy percig sem?
Figyelt kérdés
nov. 14. 13:43
21/23 anonim válasza:
19, én kijövök saját magammal, nekem ez nem probléma. Pontosabban, nem nekem probléma ez.
22/23 anonim válasza:
#20: Amikor én néztem mobilon, kb az 5. cikk volt, gyorsan megtaláltam. Azóta jöttek új cikkek, így lejjebb került, ez más cikkeknél is így szokott lenni. Hogy miért kellene vezető hírnek lennie egy magánbeszélgetésnek, amiről azt se lehet tudni, hogy valódi-e, azt nem tudom.
23/23 éáé válasza:
10-es. Pont az a lényeg hogy hamisnak állítsák be. Tökéletesen tudják hogy ha a hangfelvétel hamisnak van beállítva, akkor a fidesz van lejaatva hogy milyen szerencsétlenek hogy még erre sem képesek rendesen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!