Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jól sejtem, ha az elmúlt...

Jól sejtem, ha az elmúlt napok hangfelvételei Orbán Viktorról derültek volna ki, közel nem lenne ekkora hírértéke, sok fideszeshez el sem jutna, akikhez meg eljut, azok nem foglalkoznának vele egy percig sem?

Figyelt kérdés

nov. 14. 13:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
10%

8# na mesélj, mit tudsz, miért és mennyire ismer engem a Pegazus??

De konkrétumokat!

nov. 14. 14:16
 12/23 A kérdező kommentje:

Te agyoniskolázott, Orbán még a KISZ-ben kezdett el inni Gyurcsánnyal, és Orbán mondta, hogy szerinte a pálinka egy alapvető élelmiszer. Szóval éljél önámításban, bolond ember!

nov. 14. 14:24
 13/23 anonim ***** válasza:
61%
Eddig történt valaha is bármi? Orbánnak és sleppjének olyan nyilatkozatai, mondatai voltak, hogy egy demokráciában azonnal lemondatták volna őket, egy kevésbé demokráciában pedig lámpavasra húzta volna őket a nép.
nov. 14. 14:25
 14/23 anonim ***** válasza:
76%

#9: 444-et nem néztem, de telexen pl kint van, nem egy eldugott részen.

Amúgy kezd már unalmas lenni, ezt túltolta a Fidesz.

nov. 14. 14:29
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

"5, szia Pegazus, hogy vagy Pegazus, mond, ismered Pegazust?

csakmert a Pegazus ismer titeTEK"

Na ez van, amikor a sárgaházakat bezárják, és a szefosokat kiengedik. :D

nov. 14. 14:46
 16/23 anonim ***** válasza:
12%
#12 Látom az olvasás, szövegértés nem az erősséged. :D Hiába, ez van, amikor analfabéták a netre szabadulnak. Inkább menj, moss fogat! :D
nov. 14. 14:48
 17/23 A kérdező kommentje:

Te írtad, hogy "Nem iszik, mint Gyurcsány". De, iszik, mint Gyurcsány, ne akarjál mást belemagyarázni, te birkuc-mirkuc!

nov. 14. 15:11
 18/23 anonim ***** válasza:
62%
15, na és ki záratta be ezeket a sárga házakat? Hát, nem 0rbán?!
nov. 14. 15:13
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Te inkább örülj ennek, hiszen most is bent ülnél muszájdzsekiben egy gumiszobában. :D
nov. 14. 15:17
 20/23 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

itt hol látod?

Amikor írtam akkor még oldalt kicsiben ott volt ha görgetett az ember, de bőven nem vezető hír volt. Most már ennyi se, pedig gondolom aki mondjuk dolgozni jár az mostanában érhet haza.

11-kor került ki a cikk, 16-kor már híre hamva sincs.

nov. 14. 16:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!