Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jól sejtem, ha az elmúlt...

Jól sejtem, ha az elmúlt napok hangfelvételei Orbán Viktorról derültek volna ki, közel nem lenne ekkora hírértéke, sok fideszeshez el sem jutna, akikhez meg eljut, azok nem foglalkoznának vele egy percig sem?

Figyelt kérdés

nov. 14. 13:43
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
23 szavazat
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
69%
Orbán akár a Kossuth téren fejbe is lőhetne bárkit, sokan akkor is rászavaznának. Így működik a szekta.
nov. 14. 13:45
 2/23 anonim ***** válasza:
66%
Egyébként így sincs kb semmi hírértéke, csak itt az oldalon pörög a téma, amúgy a hétköznapokra semmi hatása nincs.
nov. 14. 13:48
 3/23 anonim ***** válasza:
59%

Emlékszel, mikor kb 1 éve egy nagy köteg húszezressel a kezében kapták le, mint valami kufárt?!

Lett abból is bármifé ügy?

nov. 14. 13:48
 4/23 anonim ***** válasza:
9%
Nem igaz, az egész social média és internetes portálokat ezzel lennének tele, a sok fürdetlen, büdös szájú pedig egyfolytában a lemondását követelve acsarkodna!!
nov. 14. 13:49
 5/23 anonim ***** válasza:
20%

"Jól sejtem, ha az elmúlt napok hangfelvételei Orbán Viktorról derültek volna ki.."

Na pont ez a lényeg, ez fáj a legjobban a globalista pártoknak és szavazóiknak. Hogy Orbán Viktor feddhetetlen, soha semmilyen botrány nem robbant ki vele kapcsolatban.

- Nem került ki róla soha semmilyen kompromittáló felvétel, mint Gyurcsányról, Magyar Péterről.

- Nem iszik, mint Gyurcsány.

- Nem hallgat le másokat, mint Magyar Péter.

- Nem árulja el a családját, mint Magyar Péter.

- Nem árulja el a hazáját, mint a globalisták.

stb-stb-stb...

Ez fáj a legjobban mindenkinek a másik oldalról, hogy míg náluk botrány-botrány hátán (hozzáteszem következmények nélkül), Orbán Viktorról se a magyar, se a külföldi globalisták nem tudnak felmutatni semmilyen botrányos dolgot.

nov. 14. 13:56
 6/23 Dongaben ***** válasza:
41%

Pont akkorát durran, mint Magyar Péter "atombombája" sajnos...

Az mekkora már, hogy Magyar Péter a feleségével való beszélgetést vette fel titokban, most meg, amit Vogel Evelin vett fel, vele beszélve, azt erkölcstelen hamisítványnak mondja...

MHM-es vagyok, így bukjon a FIDESZ, meg MP TISZA-ja is szerintem!

nov. 14. 14:00
 7/23 éáé ***** válasza:
46%
Most is annyi a hírértéke hogy kiderült, hogy kamu a videó, és ezzel is a Tisza párotot erősítik. Vajon miért ?
nov. 14. 14:11
 8/23 anonim ***** válasza:
76%

5, szia Pegazus, hogy vagy Pegazus, mond, ismered Pegazust?

csakmert a Pegazus ismer titeTEK

nov. 14. 14:13
 9/23 anonim ***** válasza:
39%

Néztem a Telexet és a 444-et is, egyiken se vezető hír az, hogy a Tisza vezetője a saját politikusait alkalmatlannak / Soros ügynöknek tartja.

Nyilván egy Fidesz által pénzelt médium se rakna ki ilyesmit a vezéréről, de a felsorolt újságok elméletileg függetlenek, objektívek. Most akkor mégse vagy tényleg ellenzéki oldalon senkit se érdekel az, hogy MP mit gondol a saját politikusairól?

nov. 14. 14:14
 10/23 anonim ***** válasza:
34%

7# mi derült ki? Semmi....

De akkor, ha ilyen okos büdös szájú vagy, felteszek egy egyszerű kérdést.

Miért gondolod akkor, hogy a Magyar Péter által tavasszal nyilvánosságra hozott Judit asszony féle " beszélgetés" nem manipuláció???

Az tutira igaz, ami Magyar Péternek nem oké, az tutira hamis...na itt az egyik nagy baj pl.

nov. 14. 14:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!