A magyar külügy, mostmár 100%-ban, ruszki külügyként funkcionál? Szijjártó Péter hazaárulást követ el?
14:32 Egyél Te, én nem kérek a Great Resetből… veletek ellentétben rájöttünk, hogy nem csak az van Klaus mellett, aki kiáll mellette…
Bocs, de ti a Fidesznél is gázabbak vagytok.
Nem veszed észre, hogy spanjaid Klaus mintadiákjai?
Oroszországban is ugyanúgy erőltették a koronavakcinákat. Kínában pedig a covidra hivatkozva egy orwelli totális megfigyelő államot alakítottak ki. Maga Klaus Schwab is dicséri és elismerően nyilatkozott Kínáról és arról ahogyan kezelték a covidot.
"nem csak az van Klaus mellett, aki kiáll mellette…"
Ez csak nekem tűnik kicsit zavarosnak..? :D
Aki nem mellette, az hogy áll mellette??? Te olvasod is amit írsz, vagy csak lököd a zagyvaságot találomra?? :D
"Beütött a kognitív disszonancia hogy Putyin is a terv része az új világrend kialakításában"
Ok, akkor ez esetben az is kognitív disszonancia miszerint Trump orosz kém. És az is, hogy Putin új Szovjetúniót épít. Soroljam még? :D
#46 Nahát, nahát, töröltetve lett a kommentem...
Pedig egy darab trágár szó sem volt benne, sem olyan ami nem píszí...
No nem baj, leírom újfent. A globális erők agyament narratíváiban való szilárd hit, miszerint Trump orosz kém, Putin lerohanja Európát, stb az számotokra még véletlenül sem "kognitív disszonancia" igaz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!