Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar külügy, mostmár...

A magyar külügy, mostmár 100%-ban, ruszki külügyként funkcionál? Szijjártó Péter hazaárulást követ el?

Figyelt kérdés
[link]

nov. 14. 05:50
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:

Nem, az észteknek, a litvánoknak, a magyaroknak, a lengyeleknek nem volt válsztása! Senki sem kérdezte meg őket, hogy akarnak-e ruszki rendszert az országba.

Az én logikám szerint a ruszki, nem a barátunk.

nov. 14. 13:22
 32/48 gago77 ***** válasza:
78%

Mert ruszofób vagy. Ennek is van oka. De mindegy. Ugyanúgy, ahogy a mai németek nem felelősek a II. vh.-ban elkövetett dolgokért, a mai oroszok sem azok a Szovjet érában elkövetett dolgokért. Sőt. Igazából soha nem egy nép a bűnös. Mindig van pár hatalmaskodó diktátor aki mögé beáll a pénzügyi elit és tolja. Ezek az emberek követik el az aljasságokat és nem a nép. A német nép hihetetlen módon bele lett kényszerítve - tűzzel vassal! - hogy menjenek és idegen földön, idegen népeket támadjanak meg. Persze működött a Goebbels-féle agymosó propaganda is, de még így is erőszakot kellett alkalmazni és tömérdek fenyegetést.

A Szovjeteknél ugyanez ment. És most itt vagy te és haragszol az oroszokra akiknek a dédapáik voltak belekényszerítve a kommunizmusba és mindenbe ami ezzel együtt járt. Lehet, hogy a te dédapád emberekt kínzott és ölt meg. Akkor most utáljunk téged???

nov. 14. 13:48
 33/48 A kérdező kommentje:

Azért vagyok ruszkifób, mert itt voltak 50 évig és pontosan ismerjük, hogy mennek náluk a dolgok, hogy semmiféle beleszólása nincs a "megmentett" országnak a működésébe és, hogy bánnak a velük egyet nem értőkkel.

Engem nyugodtan utálhatsz, az a különbség köztem és a ruszkik közt, hogy engem nem érdekel, ki mit gondol rólam és egy darab ország felett sem döntöttem még el semmit.

nov. 14. 13:52
 34/48 gago77 ***** válasza:
23%

"itt voltak 50 évig"

A törökök 150 évig voltak itt. Azokat is utálod?

Ja, igen, mikor kimentek a ruszkik, bejöttek az amerikaiak. NATO címen... Ez kb 34 éve volt. Most is itt vannak, és naívság azt gondolni, hogy a magyaroknak sok beleszólása van az ország működtetésébe. Erről szól az egész baloldal kábé. Orbánt azért utálják, mert ő néha megmakacsolja magát. De ő is vazallus, csak a felszínen olyan nagy "patrióta".

Nem utállak, nem is isemerlek.

A ruszkik pedig szerintem pont lexarják ki mit gondol róluk. Az hogy néha "hatalmaskodnak" belefér egy nagyhatalomnál (te mikor voltál utoljára nagyhatalom??). Csak nézd meg mit csinált az USA Irakkal... Nekik szabad, az oroszoknak nem??? Hogy is van ez?

nov. 14. 14:03
 35/48 A kérdező kommentje:
Ha ez megnyugtat, a törökökért sem rajongok túlságosan.
nov. 14. 14:08
 36/48 gago77 ***** válasza:
23%
Akkor van egy rossz hírem: Németország már inkább török, mint német. Még pár évtized és muszlim ország lesz belőle. Köszönhetően azoknak akik Európára szabadították a migránsáradatot. Apropó, te nem az ő hívük vagy? Ők feketítik Putin-t és ők tolják ezt az idólt propagandát, hogy Putin vissza akarja állítani ezt-meg az. Meg sok más marhaságot is, de hát te tudod.
nov. 14. 14:17
 37/48 A kérdező kommentje:
Amig, Jamaika a Jamaiaké, addig én nyugodt vagyok.
nov. 14. 14:20
 38/48 gago77 ***** válasza:
0%
:) Hát akkor minden rendben!
nov. 14. 14:24
 39/48 anonim ***** válasza:

“ Ők feketítik Putin-t “

A hős Putinotok : [link]

nov. 14. 14:25
 40/48 gago77 ***** válasza:
23%

#39 Fúúú, most komolyan sikerült egy Klaus Svábbogár-linket beszúrnod??? 😂😂😂😂

Ez komoly?! Majd az az elitista vén szaros fogja elmondani nekünk, milyen Putin, igen? Aki szerint "Nem lesz semmid és boldog leszel" , mi?! Tudod mit, akkor már most kezdj csótányt enni, járj mindenhova gyalog és fürödj egy héten egyszer! Gyakorold kicsit az életformát amit ő propagál, hajrá! :D

nov. 14. 14:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!