Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar külügy, mostmár...

A magyar külügy, mostmár 100%-ban, ruszki külügyként funkcionál? Szijjártó Péter hazaárulást követ el?

Figyelt kérdés
[link]

nov. 14. 05:50
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
49%
#20 Legrosszabb esetben az EU újra szavaztatja, és akkor már nem vétóznak. De pl. a szankciókat - amelyekkel mi amúgy jobban szívunk, mint az oroszok - egytől egyig csont nélkül megszavazták elsőre.
nov. 14. 07:59
 22/48 anonim ***** válasza:
88%
21: így van, sokat szájalnak Orbánék hangosan, de a szankciókat csendben mind megszavazták, csak ezt nem hirdetik, nehogy a hívek összezavarodjanak
nov. 14. 08:22
 23/48 anonim ***** válasza:

"A magyar (nem a hasonló vezetéknevű tökfej!) külügy a legerősebb diplomáciai közvetítő szerepet tölti be az usa-unió-oroszok között!"

A NATO (USA) és az oroszok között a legerősebb közvetítő Erdoğan. Ezt nem a "lipsi sajtó" mondatja, hanem bárki látja, aki ránéz a térképre és tisztában van Törökország katonai potenciáljával. Erdoğan előnye, hogy mindkét fél (többé-kevésbé) elfogadja és leül vele. Minek Magyarország, mikor egy NATO-tag katonai középhatalommal is tudnak tárgyalni?

nov. 14. 12:32
 24/48 anonim ***** válasza:
52%

"Putyin az alkotmányukba foglalta azt, hogy vissza minden egykori szovjet területet."

Remélem tudsz oroszul és az orosz kormány oldalán olvastad ezt! Ha nem, akkor kutyaszart sem érő Libsi/Atlantista (vagy ahogy akarkátok) propaganda!

Elég nagy butaság összekeverni a Szovjeteket az Oroszokkal... Először is általánosítás. Az általánosítás pedig mindig zavart okoz a fejekben. Másodszor azok a kegyetlenkedések amikről nagyanyáink meséltek, hogy az "oroszok" követték el, nos, azok Szovjetek voltak és nagyon sokan Ukránok voltak közülük!! Ezért butaság egyenlőségjelet tenni a Szovjetunió és a mai Oroszország közé! GPS-nyelven szólva: Tervezz újra! ;)

nov. 14. 12:53
 25/48 anonim ***** válasza:

Mindig is az volt.

Ha nem értesz egyet velük vagy kritizálod őket, akkor vadul jelentgetni kezdenek téged. Mint anno a besúgók az ávónak. Full átlagos normális válaszok/kérdések esetében is.

Azért nem irigylem a modikat sem, biztos fárasztó meló lehet itt moderátorkodni.

nov. 14. 13:08
 26/48 A kérdező kommentje:
Én nem tudok oroszul, de magyarul igen és már korábban is irtam, hogy NEM KEVEREM a szovjeteket, a mai oroszokkal, én egyenlőségjelet teszek a kettő közé!
nov. 14. 13:09
 27/48 anonim ***** válasza:

Ha egyenlőség jelet teszel a szovjetek és oroszok közé akkor szerinted az észtek, litvánok, ukránok és oroszok mind egy és ugyanazok?

nov. 14. 13:11
 28/48 anonim ***** válasza:

" NEM KEVEREM a szovjeteket, a mai oroszokkal, én egyenlőségjelet teszek a kettő közé!"

De ezzel pont azt mondod, hogy számodra egyik olyan mint a másik. Vagyis hogy a két tétel egy és ugyanaz. Ezt jelenti az egyenlőségjel. Márpedig ha kettő számodra egy és ugyanaz akkor KEVERED őket. Ezt jelenti a "keverni" szó. Ennyire nem lehetsz gyökkettő, hogy még ezt sem érted! :D

nov. 14. 13:17
 29/48 anonim ***** válasza:
34%

#26 Igen, a Kérdezőnek (egyem a szívét 😁!) az oroszok, az észtek, litvánok, ukránok egy és ugyanazok. De akkor nem értem mi a problémája... Elvégre ha mind oroszok, akkor tartozzanak csak Oroszországhoz!

Ez a Te logikád kedves Kérdező! :D

nov. 14. 13:19
 30/48 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondom. Én azt mondom, hogy a szovjet az az orosz, az orosz az a szovjet. Én azt mondom, hogy az orosz és a szovjet, egy és ugyanazon, csak átnevezték.
nov. 14. 13:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!