A koronavírus statisztikai hivatalos oldalon miért vannak kormánypárti cikkek? Ennek az oldalnak nem az lenne az egyetlen funkcionalitása, hogy a járványügyi adatokat, híreket, közleményeket, javaslatokat közölje, de csak és kizárólag azokat?
Figyelt kérdés
2021. dec. 10. 11:29
2/9 anonim válasza:
Pont azért, amiért kamu adatokat is közölnek. Hatalmi érdek.
3/9 anonim válasza:
Kérdező melyik ez az oldal? Link? Így nem lehet válaszolni.
4/9 A kérdező kommentje:
koronavirus.gov.hu, szerintem elég egyértelmű.
2021. dec. 10. 12:20
5/9 anonim válasza:
Ha egyértelmű lett volna akkor nem kérdeztem volna. Ez NEM statisztikai oldal!
6/9 anonim válasza:
Kérdező
Hol találtál te ezen az oldalon ilyen cikkeket? Nekem nem sikerült egyet se találni.
7/9 A kérdező kommentje:
2021. dec. 10. 12:31
8/9 anonim válasza:
Ennyire nem lehetsz értetlen. Ott van az oldal tetején, ez a "hírek" rovat része.
Ez egy kormányzati oldal az emberek tájékoztatására. Ezért rajta a kormányzat tájékoztatja az embereket.
9/9 anonim válasza:
A három leggonoszabb:
a politikusok
a gyógyszercégek
a híroldalak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!