A kormánypárti politikusoknál és közeli barátaiknál, valamint családtagjaiknál mennyire bevett szokás, hogy a kormányzás idején hirtelen meggazdagodnak a semmiből?
Figyelt kérdés
2021. nov. 30. 01:08
1/7 anonim válasza:
Altalanosan bevett szokas.Ez a lenyege.sz.rnak ok az atlagemberekre
2/7 anonim válasza:
Miért szerinted hobbiból álltak politikusnak? 😂 Ne picsogj, te vagy aki megszavaztad / majd megválasztod őket 😂
3/7 A kérdező kommentje:
Honnan tudod, hogy megszavaztam? Ja, a nicknevemből "anonim", mert én alig ismerek olyant, aki rájuk szavazott volna, anonim marad a többségük, mert szégyelli.
2021. nov. 30. 01:26
4/7 anonim válasza:
#3 hát valahogy eddig minden kormányt - akár jobb, akár baloldali a kormány - megszavazta valaki 😂
5/7 anonim válasza:
Nem tudom, de hoznád a példákat? Mert mind Orbán Győző, mind Mészáros már sikeres vállalkozó volt 2010 előtt is, milliárdos forgalmú cégekkel, tehát rájuk ez biztos nem igaz, és általában ezekkel szoktatok jönni.
7/7 anonim válasza:
Nem emlekszem pontosan ... Gyurcsany miota is milliardos es mibol? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!