A magyar külügy, mostmár 100%-ban, ruszki külügyként funkcionál? Szijjártó Péter hazaárulást követ el?
Kikérem magamnak, nem vagyok libsi, de az én erkölcsömbe nem fér bele, hogy az ország egy jelentős része, gyakorlatilag háborús kollaborássá vált és azzal az országgal szimpatizál, akiknek a vendégszeretetét, mi is élveztük 50 évig, ráadásul, miután 3x rohantak le minket, pontosan tudjuk, mit jelent az ő különleges katonai hadműveletük.
Nem libsi vagyok, hanem magyar.
11,
Amiről te beszélsz,az a komcsi Szovjetúnió volt, ne keverd a mai Oroszországgal!
Én nem keverem a Szovjet rendszert, a mai Oroszországgal, semmiféle keverést sem teszek. Én egyenlőségjelet teszek a szovjetek és a mai ruszkik közé, nem keverőjelet, egyenlőségjelet.
Putyin az alkotmányukba foglalta azt, hogy vissza minden egykori szovjet területet.
Szíjjártó KÜLKERESKEDELMI- és külügyminiszter.
Amennyiben a MOL érdekeltséget akar szerezni Egyenlítői-Guinea olaj- és gáziparában, előbb magasabb szinten kell letárgyalni az ügyet.
És tök véletlen kell letárgyalni ott, ahol később kiderül, hogy a ruszki is érdekeltséget szerez. Persze.
Kéz a kézben járunk az oroszokkal.
Eléggé ruszki fóbiás vagy, más meg ukrán fóbiás.
Én még bőven a háború előttről...
“ Belterjes libsi oldallá vált ”
Én Atlantista vagyok, nem libsi.
Nem, a "magyar" külügy amerikai külügyként funkcionál, ahogy az egész kormány is amerikai érdekek szerint működik. Csak szavakban és külsőségekben tűnik másképp.
Amúgy 444-en én még igazat nem olvastam.
“ Belterjes libsi oldallá vált ”
Azért az a fideszesek meglehetős szellemi nyomorát mutatja, hogy mindenki, aki a nem a kormány mellett van, az libsi.
Szomorú lehet ilyen beszűkült tudatállapotban létezni.
18, szerintem mi nem ugyanarról a magyar külügyről beszélünk.
Az a magyar külügy, amiről én beszélek, mindent megvétóz, ami nem érdeke az orosznak és semmit sem támogat, ami orosz és kina ellenes lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!