Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar külügy, mostmár...

A magyar külügy, mostmár 100%-ban, ruszki külügyként funkcionál? Szijjártó Péter hazaárulást követ el?

Figyelt kérdés
[link]

nov. 14. 05:50
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:

Kikérem magamnak, nem vagyok libsi, de az én erkölcsömbe nem fér bele, hogy az ország egy jelentős része, gyakorlatilag háborús kollaborássá vált és azzal az országgal szimpatizál, akiknek a vendégszeretetét, mi is élveztük 50 évig, ráadásul, miután 3x rohantak le minket, pontosan tudjuk, mit jelent az ő különleges katonai hadműveletük.

Nem libsi vagyok, hanem magyar.

nov. 14. 07:03
 12/48 anonim ***** válasza:
29%

11,

Amiről te beszélsz,az a komcsi Szovjetúnió volt, ne keverd a mai Oroszországgal!

nov. 14. 07:07
 13/48 A kérdező kommentje:

Én nem keverem a Szovjet rendszert, a mai Oroszországgal, semmiféle keverést sem teszek. Én egyenlőségjelet teszek a szovjetek és a mai ruszkik közé, nem keverőjelet, egyenlőségjelet.

Putyin az alkotmányukba foglalta azt, hogy vissza minden egykori szovjet területet.

nov. 14. 07:10
 14/48 anonim ***** válasza:
32%

Szíjjártó KÜLKERESKEDELMI- és külügyminiszter.

Amennyiben a MOL érdekeltséget akar szerezni Egyenlítői-Guinea olaj- és gáziparában, előbb magasabb szinten kell letárgyalni az ügyet.

nov. 14. 07:18
 15/48 A kérdező kommentje:

És tök véletlen kell letárgyalni ott, ahol később kiderül, hogy a ruszki is érdekeltséget szerez. Persze.

Kéz a kézben járunk az oroszokkal.

nov. 14. 07:21
 16/48 anonim ***** válasza:
38%

Eléggé ruszki fóbiás vagy, más meg ukrán fóbiás.

Én még bőven a háború előttről...

nov. 14. 07:32
 17/48 anonim ***** válasza:
47%

“ Belterjes libsi oldallá vált ”

Én Atlantista vagyok, nem libsi.

nov. 14. 07:41
 18/48 anonim ***** válasza:
31%

Nem, a "magyar" külügy amerikai külügyként funkcionál, ahogy az egész kormány is amerikai érdekek szerint működik. Csak szavakban és külsőségekben tűnik másképp.

Amúgy 444-en én még igazat nem olvastam.

nov. 14. 07:54
 19/48 anonim ***** válasza:
49%

“ Belterjes libsi oldallá vált ”

Azért az a fideszesek meglehetős szellemi nyomorát mutatja, hogy mindenki, aki a nem a kormány mellett van, az libsi.

Szomorú lehet ilyen beszűkült tudatállapotban létezni.

nov. 14. 07:55
 20/48 A kérdező kommentje:

18, szerintem mi nem ugyanarról a magyar külügyről beszélünk.

Az a magyar külügy, amiről én beszélek, mindent megvétóz, ami nem érdeke az orosznak és semmit sem támogat, ami orosz és kina ellenes lenne.

nov. 14. 07:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!