Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok a tegnapi...

Dongaben kérdése:

Mit gondoltok a tegnapi "Hungulf" vásárról?

Figyelt kérdés

Magyar kis, és közepes vállalkozók termékeinek bemutatására, piacszerzésére hozta létre az MHM. ( Abból a pénzből, ami a Parlamentbe bekerült pártokat illeti a jogszabály szerint.)

Remélem, sok vállalkozó talált megrendelőt az Arab-öböl gazdag országaiból. Kiváló kezdeményezés, és jó volna, ha a többi párt is követné ezt.

#Mi Hazánk #Hungulf
nov. 10. 14:13
1 2 3
 21/29 HakapiszikMatyi ***** válasza:
80%

Ezt a "kilométeres" okfejtést! :)

A HUNGULF, igenis egy kiváló kezdeményezés volt!

Jellemző az egész magyar médiára is, hogy semmi hír nincs róla... Bezzeg, ha Magyar Péter nyilvánosan elfingja magát, az már Európa szinten is hír...

"A szart át kell lépni! Ha belelépsz, akkor lehet, hogy szerencséd lesz, de az biztos, hogy szaros marad a talpad!". Idézet egy Győri csövestől. Én, csak "Szutyi" néven ismertem. Béke poraira...

nov. 11. 13:24
 22/29 A kérdező kommentje:

Hmmm. Nem véletlenül tettem fel ezt a kérdést.

Nem is hallottak róla az emberek! Max. aki az Őrsöt kikerülve közlekedik a Hungexpo mellett... Ők is csak a dugó miatt.

"A szart át kell lépni!" Ez jó! megjegyzem. :)

nov. 11. 13:37
 23/29 anonim ***** válasza:
33%

"Egyébként ki adott toroczkainak jogot ilyenekre, hogy külföldön bizniszeljen az "ország nevében"?"

Szóval ez óriási nemzetbiztonsági kockázatot jelent, de az ahogy a fidesz, meg anno a maszopos-szardéeszesek "elprivatizáltak", idegen kezekbe juttattak mindent amit csak tudtak az smafu....

nov. 11. 16:43
 24/29 anonim ***** válasza:

#24: nem terveztem többet írni ide de erre még válaszolok.

Próbáltam csak a poszt kiírásában szereplő cselekményre reagálni így nyilván nem kezdem el rejtegetni meg felsorolgatni, hogy még mennyi minden más kockázatos vagy az volt.

Sajnos a regnáló kormányok fel vannak hatalmazva mindennel, legalább is úgy van a rendszer felépítve, hogy 4 évente (látszólag) dönthetünk sorsukról, de 4 évig tulajdonképpen bármit megtehetnek szinte.

Nyilván nem smafu semmilyen idegenkézbe átjátszás ha állami/közvagyonról van szó de ebbe nagyjából 4 évente tudunk beleszólni, nem sok sikerrel.

nov. 11. 20:15
 25/29 anonim ***** válasza:
Jó látni, hogy mennyi troll van itt.
tegnapelőtt 13:21
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen bizonyítékot linkelj be vagy írj le, csak egyetlen egyet!

tegnapelőtt 15:36
 27/29 anonim ***** válasza:

November 9-én a budapesti Hungexpo területén rendezték meg az első Hungulf expó és konferenciát, melynek fővédnöke Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke volt. Az eseményen számos nagykövet és külföldi üzletember mellett mintegy 90 magyar kiállító vett részt, bemutatva portékáit. A Hungulf célja, hogy összekösse a magyar kis- és középvállalkozókat az Öböl-menti térség országaival.

[link]

tegnapelőtt 19:58
 28/29 anonim ***** válasza:

26

Én megnézném a 15-ös álltal összerakott listát,amikor a torténelmi 2/3 al rendelkező fidesz, a Mi Hazánk szavazataival tudott csak elérni valamit..

tegnapelőtt 21:11
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó, hogy Toroczkai Úr felismerte ezt a lehetőséget, és létrehozta ezt az összeköttetést. Nekem semmi érdekem nem fűződik hozzá, de drukkoltam, hogy jól sikerüljön a rendezvény. A sokszoros túljelentkezés mutatja, hogy van igény erre. Kiváncsi lennék a kiállítókra, egy-kettőt a már közzétett összefoglaló videóban láttam, rá is kerestem a cégnevekre.
tegnap 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!