Orbán Viktor a tegnapi Európai Parlamenti megaláztatások után sértettségből vajon felgyorsítja majd Magyarország kilépését az EU-ból?
Nem egy EP vita fogja a kilépésünket felgyorsitani.
Annyi mindent tett le az asztalra ez a rohadék, hogy anélkül is napirenden van a szinfalak mögött.
Orbán TELJES válasza Von der Leyennek, Webernek, Magyarnak és a többi globalistának
https://www.youtube.com/watch?v=pRn8XKMqa4s
Nem vagyunk egyedül - Sokan kiálltak Orbán Viktor és Magyarország mellett
https://www.youtube.com/watch?v=FdqAZHd-cs0
Orbán Viktor: Önök akarnak minket kioktatni demokráciából? - 2024.10.09
6:
Mit értesz “globalista” alatt? Orbán mitől nem az?
Orbánnak nincs választása! Hogy végleg meg ne fojtsák ezt a kis országot, kénytelen mindig a globalista forgatókönyv szerint szavazni! Értettem a 14 évvel ezelőtti tervét de nem tud széllel szemben....
Akart Ő sok minden jót de a végén egy végtelenül korrupt rendszert épített fel!
7. A videó címét nem én találtam ki, de a globalisták nagy vonalakban az emberek összekeverésén dolgoznak, ne legyenek nemzetek, sőt lehetőleg országok sem, csak egy nagy massza, akiket központosítva lehet vezérelni.
Az evolúció természetét is tekintve, ez elég abszurd elképzelés, főleg a kisebb nemzetek látják a kárát, vagy például Amerikában a feketék lenyomják a fehéreket, muszlimok az európaiakat és így tovább.
Az átmenet, miközben itt is a muszlimok, népességet tekintve felül fognak kerekedni, rengeteg konfliktussal, terrorcselekménnyel, utcai harcokkal, bűncselekményekkel fog járni.
Nyugodt helyek fognak élhetetlenné válni, ahonnan elmenekülnek az őslakosok, helyüket idegenek veszik át. De ez sok helyen már meg is történt.
Csupa ilyen kellemes dolog, ami úgy kezdődött, hogy megélhetési politikusok pár szavazatért eladták a hazájukat, rövidlátó módon, a jövő nem számít nekik.
Nem gond, nekem sem számít, főleg a későbbi nemzedék fog szívni, ezen trógerek miatt.
Olyan trollkodások, hogy Orbán elárasztja Magyarországot migránsokkal, 444-szeres agymosásból fakad, engem nem hat meg.
Főkérdés tekintetében, kilépés az EU-ból, életszerűtlen kitaláció.
A magyar lakosság nagyrésze EU párti még a fideszes szavazók többsége is az, sőt ők az európai ügyészséghez is csatlakoztatnák ezt az országot, csak a hatalomnak nincs érdeke, mert rengeteg csontváz esne ki a szekrényből, ami nekik lenne kellemetlen. Akik huxitot akarnak ők vannak kisebbségben szerencsére. Ha kiléptetné az országot csak a népharag nőne és nagyon gyorsan összeomlana az egész kormány.
Egyébként nem értem miért mondják azt, hogy Orbán itt milyen jól beszélt, végighallgattam és ugyanazokat a frázisokat puffogtatta végig, de ugyanez volt jellemző a legtöbb politikusra és Magyar Péterre is nem volt semmi újdonság. Na jó talán amikor OV a migránsok homofóbiájáról beszélt ott eléggé felkaptam a fejem és nem hittem azt amit hallok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!