Orbán Viktor a tegnapi Európai Parlamenti megaláztatások után sértettségből vajon felgyorsítja majd Magyarország kilépését az EU-ból?
20. Már a szál indítása is logikailag kifacsart, agyament gondolkodást tükröz szerintem.
Volt egy videócím: globalisták (még azt sem éretted elsőre, hogy nem én írtam).
Neked ez valamiért rosszul esett, mintha valami sértő kifejezés lenne, amit annyira zokon vettél, hogy elkezdtél terelni Kína és Oroszország felé.
De ez kit érdekel? Nevezd ezeket is globalistáknak, ha neked úgy jobb.
Mi szempontunkból a lényegen nem változtat.
Európának és azon belül Magyarországnak más globalisták okozzák a bajokat, nekünk jelenleg azokkal van gondunk.
Olyan gondok, hogy Ursula lefekszik az USA-nak, intéz nekünk drága hajós gázt, az olcsó vezetékes orosz gáz helyett, meg még számtalan téren csak károkat okoz, azzal kellene foglalkozni, nem ujjal mutogatni másokra, gyerekes módon.
Amíg bármilyen előnye van a kapcsolatból, nem fog Orbán kilépni.
Márpedig jönnek onnan az ellopható milliárdok továbbra is.
Nem olyan sok mint amihez szokott a magyar kormány,de akkor is...
21:
Kiváncsi voltam, hogy a divatos alt-right (ujfeudalista) varázsszót, a “globalistát” hogyan definialod és hogy Kína vagy Oroszország vajon miért nem globalista, ha egyébként megfelelő az általad adott definicios kísérletnek. És nem csalódtam benned:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!