Mit gondoltok a tegnapi "Hungulf" vásárról?
Magyar kis, és közepes vállalkozók termékeinek bemutatására, piacszerzésére hozta létre az MHM. ( Abból a pénzből, ami a Parlamentbe bekerült pártokat illeti a jogszabály szerint.)
Remélem, sok vállalkozó talált megrendelőt az Arab-öböl gazdag országaiból. Kiváló kezdeményezés, és jó volna, ha a többi párt is követné ezt.
Én voltam kint, és szuper volt! Vettem is jó magyar akácmézet, mert vásárolni is lehetett. Nagyon jó kezdeményezés! Ezt akkor is díjaznám, ha mondjuk a DK hozta volna össze! De, csak a "hiperaktív" Toro volt, aki ilyenre is gondolt...
Ja, tegnap láttam: Gyermekvédelem.
https://www.youtube.com/watch?v=NyBGb9A4Mx4
Mindenki tudja, hogy egyes emberek állami gondozásba adják a 3-4 gyereküket, aztán meg a rokonok kiveszik onnan havi 230-150 eFt-ért gyermekenként az államtól, miközben ugyanott élnek, mint előtte...
Nem volna baj, ha jobb körülmények közé kerülnének a gyerekek, de nem így van! Ezzel a rendszerrel csak növelik a ( Nagyrészt.) cigány-roma bűnözők létszámát. Ezt a Fidesz kormány, és az "állítólagosan" cigány felzárkóztatásra létrejött szervezetek lehunyt szemmel, és teli zsebbel nézik!
Aki 2024-ben online nem tudja eladni a saját termékét a világ bármely pontján az kb halott.
Ha a magyar termékeket akarjuk népszerűsíteni az öböl-menti országokban, akkor az ottani piacnak kellene bemutatni a termékeket, az ottani vásárlókkal megismertetni, nem? Erre pedig a legjobb hely a Hungexpo? :D
Kérdezzük meg a #2-t, hogy hány öböl-menti országból származó lakossal találkozott ott. :D
Ha oda akarom eladni a termékemet akkor odaviszem és ott mutatom be a vásárlóközönségnek. Látatlanban ez így nettó hülyeség. Persze mint program tök jó, de hogy ezzel nem fognak elérni semmit abban biztos vagyok.
Matyikám,
Te is "hiperaktív" vagy, mert már teljesen másfelé vinnéd a kérdést. :)
A lényeg: Voltam én is, és nagyon sokan. Sok standon lehetett "kóstolni", amit ki is használtam. Egy cukrász vállalkozóról ( Ismerősöm.) tudok, akinek Hétfőre van egy tárgyalása egy Oman-i kereskedővel.
D-Mano
Értem az iróniát. :)
Mivel Toroczkai az arabokhoz az országot ment ki kiárusítani (csak nem tudom ki adott neki rá engedélyt, hacsak nem ugye a főnöke, Vitya...) így nem tartom jó ötletnek. Megint a jelezték bizniszel a fidesz Toroczkain keresztül...ennyit a nagy magyarságról. Aztán meg ne csodálkozzon a sok 1 bites, ha az arabok megveszik a feje fölül a házat. Majd szépen kötnek a mihasznák egy olyan szerződést, mint a fidesz kötött az arabokkal Pesten és még beleszólása sem lesz senkinek.
Toroczkai, mihasznák = fidesz.
Legalább van valami épeszű kezdeményezés.
A többi nyomorult "ellenzéki" lúzertől semmi hasonló nem telne ki!
"ma 15:57"
Nem tudom, hol élsz... Ezt az országot, szó szerint területileg is eladták az eddig hatalmon lévők... Az MHM, és Toroczkai László a magyar vállalkozók, és mezőgazdasági, élelmiszeripari termékeit szeretné hasznosítani, ha már nálunk a spanyol paprika, és pl. dinnye a menő a multiknál. Miért baj, hogy a magyar termelők, gyártók termékeit népszerűsíti?
Ez nem "párt-szimpatizáns" kérdés, hanem lassan "létkérdés"! Rabszolga nemzet leszünk, mint páran Európában... Megkockáztatom a kijelentést: Az EU is az olcsó ukrán munkarő miatt támogatta eddig Ukrajnát. Fura módon, most már nem annyira fontos nekik az ukránok harca...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!