Mit gondoltok a tegnapi "Hungulf" vásárról?
Magyar kis, és közepes vállalkozók termékeinek bemutatására, piacszerzésére hozta létre az MHM. ( Abból a pénzből, ami a Parlamentbe bekerült pártokat illeti a jogszabály szerint.)
Remélem, sok vállalkozó talált megrendelőt az Arab-öböl gazdag országaiból. Kiváló kezdeményezés, és jó volna, ha a többi párt is követné ezt.
"Nem tudom, hol élsz... Ezt az országot, szó szerint területileg is eladták az eddig hatalmon lévők..."
Egy retardált Magyaristának feleslegesen ecseteled!
Mindegy is...
Kedden délután kb. lesz erről valami infó. Eredetileg 90 stand volt, és közel 3-szor annyian jelenteztek. Az éppen kormányzó, maguk zsebét tömő bagázstól függetlenül lehet ilyeneket szervezni, ami a magyar kisvállalkozók, gazdák érdekeit szolgálja, és nem egyes személyek politikai előrejutását. :)
Egyik párttal sem szimpatizálok (bár a 80 IQ-tokkal nem hiszitek el, de léteznek pártfüggetlenek, akik nem kedvelik egyik pártot sem) de ez egy nagy zsákutca. Továbbra is úgy gondolom, hogy a mihaszna borzalom az ország továbbárusítását folytatja csak ezzel. Mindenben helyeselnek a fidesszel.
Egyébként ki adott toroczkainak jogot ilyenekre, hogy külföldön bizniszeljen az "ország nevében"?
Ennél sokkal fontosabb dolgok is lennének, ha igazán nem a fidesz szatellitpártja lennének, akkor nem szavaznának meg minden magyarellenes rendeletet, törvényt a parlamentben.
Ha meg ilyesmit akarnak rendezni, akkor tegye magánszemélyként és a saját pénzéből biztosítsa az áruk és a személyek kiszállítását egy biztonságos keleti zónába. Tegye teljesen átláthatóvá az egészet, biztosítsa, hogy CSAK a termékekről bizniszelhetnek és az ország kiárusításáról nem.
#14: a mihasznák sosem képviselte a magyar emberek érdekeit. Igaz, a többi párt sem. De a mihasznák a legaljasabbak még azok közül is, akik a háttérben összeálltak a fidesszel (van egy pár ilyen párt).
MHM = Fidesz, ha fel tudja fogni valaki, ha nem, ez így van (minden bizonyíték fent van neten).
"ma 10:09"
A "Hungulf" kezdeményezésről kérdeztem ugyan, de, ha megengeded, akkor tőled is kérdezek valamit:
Soha nem láttál még egyetlen Parlamenti közvetítést sem?
Ott láthatnád, hogy az MHM keményen számon kéri a FIDESZ-t. És, bizony együtt szavaznak a "balosokkal", ha a javaslatuk a magyar emberek érdekeit szolgálják.
Nem rég maga Orbán Viktor nevezte a Mi Hazánk-at "Félbaloldali" pártnak...
Nincs is már ilyen egyébként, hogy "bal", vagy "jobb". Az az idő már réges-rég elmúlt.
#16: ez hozzátartozik a kérdésedhez. Le is írtam miért problémás de nyilván azokra a válaszaimra nincs válasz csak lepontozás.
Abban egyetértünk, hogy ilyen jobb-baloldalazás egy f*szság.
De, egy időben néztem parlamenti közvetítéseket. Ott szinte mindig rendre az volt, hogy fidesz meg MHM együtt szavazott.
Az, hogy szavakban mit bohóckodnak, az lényegtelen, ha a végén együtt szavaznak. Orbán is megmondta, hogy ne azt nézzük, amit mond, hanem amit csinál. Ebben mondjuk van kivételesen igazság.
A fidesz pedig nagyjából sosem hoz olyan törvényt/rendeletet, amely a magyar emberek érdekeit szolgálja, így az a párt, amelyik legtöbbet együtt szavaz a fidesszel az a fidesz szatellitpártja, de nevezhetjük magyarellenesnek is. Nekem mindegy a kifejezés.
"ma 10:53"
Ezt a "szatelit-párt" dolgot tudod, hogy ki találta ki?
A FIDESZ... Azért, hogy ne legyen mégegyszer olyan erős ellenfelük, mint a kezdeti JOBBIK volt. A Tisza-t valamiért hagyják, csak néha "odaszúrnak" egyet Magyar Péternek. ( Valami biztosan van a kezükben ellene, amit majd a 2026-os választások előtt fognak bedobni. Ez a gyanúm.
Függetlenként pont azt kellene nézned, hogy melyik párt az amelyik valóban tesz is valamit Magyarország állampolgárai érdekeiért. "Toro", és az MHM kezdeményezéseit nagyrészt a YouTube-n meg tudod nézni.
"Tiltólistán" van a mozgalom a legtöbb médiában, ezért nem tudnak az emberek arról, amit értük teszünk.
Én többször voltam az MHM által szervezett segítő akciban segíteni a bajba jutott családoknak. És bizony a "cigánysoron" is úgy pakoltuk a pártkasszából+felajánlásból szerzett cserepeket, mint "Hófehérke" kastélyánál...
Fizikai munka mellet a lányok segítettek biztosítás ügyben a családoknak, mert fogalmuk sem volt róla, hogy nekik ilyen is van.
Nem olyan dolgok, amivel az Országos média foglalkozik, de egyes családoknak ez sokat jelent. ( Ok. Olyan is volt, hogy a családfő megköszönte a segítséget, de kijelentette: "Akkor is a FIDESZ-re fogunk szavazni")
Nem a szavazatért csináltuk, mert az csak egy dolog.
Realista vagyok, így tudom, hogy esélytelen az MHM részére, hogy kormányra kerüljön mostanában. De, dolgozunk rajta. És, ahogy írtam is: MINDEN olyan beadványt támogatunk, ami a magyar emberek, családok érdekeit szolgálja, akárhonnan jön.
A FIDESZ sokkal több ilyet nyújt be, mint a liberális ellenzék. Így persze, hogy többet szavazunk a FIDESZ javaslatok mellett. Amíg a liberális ellenzéknek az az egyik legfontosabb dolog, hogy egyes szobrok hová kerüljenek, addig nincs kérdés.
Szánj rá egy kis időt, és ismerd meg a Mi Hazánk Mozgalmat valójában. Nyilván van 1-2 "vadhajtás" is, mint mindenhol, de elsősorban a magyar emberek érdekeit próbáljuk nézni.
#18: Te és pár magánszemély lehet, hogy valóban őszintén segítetek a bajbajutottakon (de ezt mások is teszik, én is szoktam adományozni de nem verem nagy dobra).
Nem is veletek van a gond, hanem a pártvezetéssel és az ideológiával.
Szibériai munkatábor "koncepciós perek" alapján, EU-ból kilépés, tudománytagadás (most nem a kötelező oltás ellen kampányolást értem, mert azzal kivételesen részben egyetértettem), és még ilyen abszurd dolgok miatt vállalhatatlan a párt.
Az sem igaz, hogy "tiltja" a média. Én sosem politizálom semmilyen social media-ban mégis kampányidőszakban és manapság is sokszor látom a mihasznák hirdetéseit, akár továbbosztások révén. Pedig én nem kértem ilyet.
'22-ben a Fidesz után a mihasznáknak láttam a legtöbb hirdetését.
A fidesz nagyon ritkán szokott benyújtani olyan javaslatot, amelyben nincs semmilyen trükk, kisbetűs rész, mellyel pont kicsavarja a támogatás részét az egész rendeletnek.
Én, függetlenként azt nézem, hogy átlag állampolgárnak, mint nekem is, miben hasznos egy rendelet és miben inkább csak nehezítés (ergo csak rosszabb lesz).
Aki pedig ilyen rendeleteket támogat, márpedig a mihasznák előszeretettel, azokat fidesz szatellitpártnak tartom.
Maga a szatellitpárt szót pedig nyilván a többi párt kezdte el terjeszteni de én már előtte néztem Toroczkaiék videóit és pár videó után kiderült, hogy valami nem kóser, nagyon fidesz-gyanúsak. Utána egyre többen kezdték belátni.
Úgyhogy nem azzal van bajom, aki a párton belül tényleg úgy cselekszik, amely a magyar érdekeket szolgálja, hanem azokkal, akik ugyanúgy járnak el, mint Orbán. Szavakban minden rendben, cselekvésekben pedig a szöges ellentéte.
"ma 12:39"
Szerintem, mi nagyon hasonlóan goldolkodunk. :)
Most itt "egymás közt" bevallom, hogy aktivista, és párt tag is vagyok. Mindig is Magyarország, és lakói előnyeit néztem. Még nem volt MHM, mikor pár baráttal összehoztunk egy helyi "Segítő Szolgálatot". Alapból a magukra maradt idősek megsegítése volt a cél, amit még a helyi templomban is hirdettünjk. ( Bár egyikünk sem hívő, de gondoltuk, hogy segít.) Kiderült, hogy "Krisztus kegyelme" csak addig tart, míg a templomban ülnek...:( Azért, volt ellenpélda is egy helyi vállalkozó esetében, aki a teljes "brigádjával" és faanyaggal, bontott cseréppel jött egy hétvégi akcióra. :)
Miért lettem MHM-es? A FIDESZ-t rühellem a kezdetek óta személyes okok miatt. Kisgazda Párt, vagy MIÉP volt a "Gengszterváltás" utáni lehetőség nekem. MIÉP lett. Itt futottam össze először a fiatal "Toro"-val, aki olyan idealista, mint Petőfi Sándor volt.
Nem kell, hogy szeresd a Mi Hazánk Mozgalom céljait, mert én sem értek egyet mindennel, pedig tagja vagyok.
Amit tesznek, az a lényeg! Amit a média ír, az nem mindig úgy van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!