A te "méréseid" alapján, tehát a közvetlen környezetedben inkább a fideszesek vagy inkább tiszások aránya a nagyobb?
Figyelt kérdés
nov. 8. 09:38
11/20 anonim válasza:
Az én környezetemben leginkább független ellenzékiek vannak.
12/20 anonim válasza:
Érdekes, nekem már csak ellenzéki ismerőseim vannak. És mindegyik a Tisza-ra fog szavazni, mert az a kormányváltás pártja, ex-Fideszes, ex-Jobbikos, ex-Mi Hazánkost is ismerek akik most a Tisza-ra fognak leszavazni, hogy megbukjon Orbán.
Mindenkinek szar ez a mostani helyzet, a brutál magas árak, szar életszínvonal.
13/20 anonim válasza:
Tiszások, de van egy vérfideszes, akinek olyan erős hite van a varangyában, mint tíz Tiszásnak Magyar Péterben :D
14/20 anonim válasza:
Tiszás. Nem tudok fideszesről a könyezetemben, csak ex fideszesektől, és bármi csak ne a fidesz ex fideszesről.
De mindenki benne van a narancskomcsi pártállamon való gúnyolódásban.
Fideszeseket az orbánrendezvényeken látok, ahova szoktunk járni :)
15/20 anonim válasza:
Nekem sajnos van ilyen egyetemet vegzett ismerosom. Am a csaj nagyon buszke volt par eve arra, hogy hetvegente megdugja a fel orszag, de ugyanakkor nagy mereszteny. Azon kiakadt, mikor kozoltem vele h szerintem a legtöbb pap pedofil. Az is rendben van neki h Trump nyert....
16/20 A kérdező kommentje:
EZ k.rva jó 14-es! :D
nov. 8. 10:58
17/20 anonim válasza:
Persze jó vicc. Tiszara átváltó Mi hazánkosok. Egy Mi Hazánkos sose szavazna le a Webert szopó meg a Leyent nyaló Magyar Péterre
18/20 anonim válasza:
#16 köszi, már egy ideje csináljuk, a csatorna erről szól.
Mások is csinálnak jó dolgokat, természetesen nem tudjuk kik lehetnek azok 😉 [link]
19/20 anonim válasza:
Kb 1/3 Fidesz, 1/3 Tisza és 1/3 liberális (kutyák vagy Momentum).
20/20 anonim válasza:
Akkor csak én ismerek fideszes 20 év körülieket? Minimum 4-ről tudom fixen hogy az. Ismerek kutyapártosat is. Nyíltan Tiszást nem ismerek csak egyet, de ő rühelli Magyart. Távolabbról ismerek még 2 Tiszásat, bár ők nem tudom biztosan hogy azok e. Ismerek egy Momentumosat is, vagy LMP-s? Mindegy, egy kutya. Én 2RK párti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!