Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A te "méréseid" alapján,...

A te "méréseid" alapján, tehát a közvetlen környezetedben inkább a fideszesek vagy inkább tiszások aránya a nagyobb?

Figyelt kérdés

nov. 8. 09:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
97%
Tiszás, de vannak fideszesek is azért, pedig budapesti fiatal vagyok.
nov. 8. 09:40
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
Az én méréseim alapján, a kormány már 2 választással ezelőtt megkellett volna bukjon.
 3/20 anonim ***** válasza:
95%
tiszások.
 4/20 anonim ***** válasza:
97%
Hát itt a tágabb családban van 5 fideszes, 3 Mihazánkos, 2 Tiszás
nov. 8. 09:42
 5/20 anonim ***** válasza:
94%
Kb. Fele-fele
nov. 8. 09:45
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Családban (nálam idősebb korosztály főleg) Fidesz, barátok közt (30-as éveiben járók) főleg Tisza. Munkahelyen (vegyes korosztály) meg nem politizálunk, ott nem tudom. Nyíltan Mi hazánkosat nem is ismerek személyesen. Én kutyapártos vagyok, de másik kutyapártosat se ismerek.
nov. 8. 09:46
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Családomban nem nagyon politizálnak, de szavazáskor úgy gondolom Fideszre szoktak voksolni, barátaim nagyobb része tiszás, munkahelyen nyíltan nem szoktak erről beszélni, de egy-két megjegyzés alapján lehet következtetni, hogy a többség ellenzéki.
nov. 8. 09:49
 8/20 anonim ***** válasza:
88%

Egy közeli ismerősöm sincs, aki nyíltan felvállalja, hogy fideszes. (Vidék, Zala vármegye) Ami ugye nem azt jelenti, hogy nem a fideszre szavaz.

Érdekesség, többen felvállalják, hogy jobboldaliak, konzervatívok, de a fidesz nem vállalható be nekik.

Szerintem ha a fidesz változtat az EU-val való viszonyban, felvállal egy nyugatias külpolitikát, talán még megnyerheti a 26-os választásokat, mert egybevágna a magyar társadalom többségével. De Orbán elfogultan orosz párti vagy nyugat-ellenes, ezért nem fog megtörténni. Nem hiába 14 év után egy másik jobboldali ex fideszes arc buktatja meg

nov. 8. 09:52
 9/20 anonim ***** válasza:
90%
Hat nem sok emberrel tartom a kapcsolatot, meg tavaly ota inkabb csak a szuleimmel beszeltem otthon de az o kornyezetukben sajnos sok a meg olyan fideszes aki azert az mert felti a munkajat
nov. 8. 09:54
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerek fideszest 40 év alatt... szóval Tiszások többségben vannak.
nov. 8. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!