Nem aggasztó kicsit, hogy egyre nagyobb befolyást engedünk Kínának?
Figyelt kérdés
Engem kissé zavar, hogy már kínai rendőrök, kínai rendőrautók és kínai drónokat valamit kínai kémszoftvert is alkalmaz a magyar kormány a magyar emberek megfigyelésére. Nem visszás ez egy kicsit, hogy a saját kormányunk a kommunista Kínával figyelteti a saját állampolgárait?tegnapelőtt 21:30
1/5 anonim válasza:
Az Usanak sokkal nagyobb befolyást engedtünk meg.Vissza is élnek vele.
A kínaiak egyelőre nem.
2/5 anonim válasza:
Engem már nem érdekel. Nem ez az az ország legnagyobb gondja sajnos.
3/5 anonim válasza:
“Az Usanak sokkal nagyobb befolyást engedtünk meg.Vissza is élnek vele.
”
Tudod min fogok röhögni? Mikor 2025. Januártól megint járogattok majd Washingtonba, a Cornstein-el lesz megint alsónadrágos party?
5/5 anonim válasza:
Mi és én semmilyen befolyást nem engedtünk nekik. De ebben az országban minden úgy van, amit Orbán akar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!