Titeket is elkeserít ez a széthúzás Magyarországon?
Kedves Kérdező!
Pont ez volt a cél hogy amerikai mintára 2 oldal legyen és az emberek egymás torkának esnek mert ha nincs egység akkor a társadalom képtelen védekezni külső támadások ellen. Régen sok párt volt mára viszont ez lebomlott 2 oldalra, Fidesz és a baloldali szövetség. Volt egy jobbik amit szédszedtek és lett helyette 1 Mi Hazánk amik kivételek ugyan de őket leszámítva 2 oldal van mint az amerikai republikánus-demokrata
Mit lehet tenni? Semmit! Ez egy nagyobb terv része amiben az agymosás és széthúzás a cél! Ha felébredtél gratulálok de azokat nem fogod tudni felébreszteni akik buborékban élnek és csak annykt tudnak mondani hogy "origo - telex"
Elkezdted átlátni a rendszert de attól még a rendszert nem tudod szétzúzni.
Ne beszéljünk már hülyeségeket. Jó, ez a többi kommentre is igaz.
Ilyen szintű széthúzás nem volt. Mindig megvoltak a társadalomban azok a témák, amik mellett nem értettek egyet az emberek, de mindig voltak olyan alapvetések, amik mellett a társadalom közel 100%-a kiállt.
És ez mindig is igaz volt Amerikára is, szóval nem, az amerikai minta szerint is képesek voltak összefogni az oldalak.
Az amerikai széthúzás pont Trump-pal jött be, akit Putyin Orbán mintájára épített fel, mivel itt bejött, ezért gondolták, hogy ott is kipróbálják, és ezért nem meglepő módon, nálunk is ez a szintű széthúzás Orbánnal jött be.
"Mindig megvoltak a társadalomban azok a témák, amik mellett nem értettek egyet az emberek, de mindig voltak olyan alapvetések, amik mellett a társadalom közel 100%-a kiállt."
Erre az utóbbi idő cáfol rá, mikor a fidesz oldalán volt pedofil botrány csendben hallgattak és mosdatták a személyt de most meg a baloldalon van ugyanez... lehetne még sorolni de a széthúzás sosem látott mértékű
"Erre az utóbbi idő cáfol rá,"
Nézd, ha nem tudsz olvasni, akkor ne netezz. Elég egyértelműen kiderül a kommentemből, hogy a fidesz előtti időkről beszéltem, miközben a széthúzás a fidesz alatt jött be.
"de most meg a baloldalon van ugyanez"
Na, akkor nevezd meg az ELÍTÉLT baloldali személyt, akit a baloldal FELMENTETT.
Azért nem fogod tudni ezt megnevezni, mert pozícióból adódóan a baloldal senkit nem tud felmenteni.
Másrészt, még semmi nicns bizonyítva. Én bemehetek a rendőrségre és előadhatom RÓLAD, hogy mekkora pedofil vagy. És te olyan cikkekre hivatkozol, akik megírják azt, hogy én ezt mondtam rólad. Elég szánalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!