Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Titeket is elkeserít ez a...

Titeket is elkeserít ez a széthúzás Magyarországon?

Figyelt kérdés
Borzasztó, hogy mióta bekerültem a felnőttkorba azóta látom csak igazán milyen széthúzások mennek itthon, és egyszerűen elkeserít, és nem tudom lesz-e változás egyszer. Megértettem, hogy van aki változást szeretne, és van akinek jó ami van persze vitázni mindig lehet, de a napvégén egymás torkának való ugrást nem igazán értem, mert kontraproduktív szerintem, de mondjuk ugyanezt már megfigyeltem sportoknál is, bár ott talán kevésbé van "lényege" melyik nyer, mert a napvégén abból te semmit nem nyersz vagy buksz. A kérdés leginkább, hogy régen is ekkora széthúzás volt a politikába és az emberek között, vagy ez ilyen új dolog? Tekintve hogy 20-as éveimbe járok én csak most kezdem megtapasztalni mennyire szét tudják szedni egymást ezen húsvér emberek, és senki nem jön ki győztesként ebből a végén, csak az elit aki bedobja a gumicsontot.

nov. 1. 00:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%

Kedves Kérdező!

Pont ez volt a cél hogy amerikai mintára 2 oldal legyen és az emberek egymás torkának esnek mert ha nincs egység akkor a társadalom képtelen védekezni külső támadások ellen. Régen sok párt volt mára viszont ez lebomlott 2 oldalra, Fidesz és a baloldali szövetség. Volt egy jobbik amit szédszedtek és lett helyette 1 Mi Hazánk amik kivételek ugyan de őket leszámítva 2 oldal van mint az amerikai republikánus-demokrata

Mit lehet tenni? Semmit! Ez egy nagyobb terv része amiben az agymosás és széthúzás a cél! Ha felébredtél gratulálok de azokat nem fogod tudni felébreszteni akik buborékban élnek és csak annykt tudnak mondani hogy "origo - telex"

Elkezdted átlátni a rendszert de attól még a rendszert nem tudod szétzúzni.

nov. 1. 05:00
 12/16 anonim ***** válasza:
64%

Ne beszéljünk már hülyeségeket. Jó, ez a többi kommentre is igaz.

Ilyen szintű széthúzás nem volt. Mindig megvoltak a társadalomban azok a témák, amik mellett nem értettek egyet az emberek, de mindig voltak olyan alapvetések, amik mellett a társadalom közel 100%-a kiállt.

És ez mindig is igaz volt Amerikára is, szóval nem, az amerikai minta szerint is képesek voltak összefogni az oldalak.

Az amerikai széthúzás pont Trump-pal jött be, akit Putyin Orbán mintájára épített fel, mivel itt bejött, ezért gondolták, hogy ott is kipróbálják, és ezért nem meglepő módon, nálunk is ez a szintű széthúzás Orbánnal jött be.

nov. 1. 05:21
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

"Mindig megvoltak a társadalomban azok a témák, amik mellett nem értettek egyet az emberek, de mindig voltak olyan alapvetések, amik mellett a társadalom közel 100%-a kiállt."

Erre az utóbbi idő cáfol rá, mikor a fidesz oldalán volt pedofil botrány csendben hallgattak és mosdatták a személyt de most meg a baloldalon van ugyanez... lehetne még sorolni de a széthúzás sosem látott mértékű

nov. 1. 05:26
 14/16 anonim ***** válasza:
46%
#13 Na látod ez a baj. Hogy szánalmas módon próbálod mindenképp bizonygtani hogy "mindkét ódal egyfórmán rósz!" Milyen pedofilbotrány volt a baloldalon? Lakatos Márk? Akit eddig egy fideszes propagandista vádotl lcsak meg valamivel? De jó, tegyük fel igaz. Mi köze van neki a baloldalhoz? Karácsony Gergely kegyelmet adott neki? Mert a fideszes pedobotránynál épp az volt a felháborító hogy a fideszes Novák Katalin a fideszes Balogh püspök kérésére flementette a pedohavert. Visszaéltek a politikai hatalmukkal, hogy egy bűnözőt megmentsenek. Érted a különbséget? Olyanokat már ne is említsünk, hogy Lakatos a TV2-nél dolgozott, ami szintén fideszes. De jól beszoptad a jobboldal propagandáját, hogy a balódal is ugyanólyan rósz. Hát nem, az események nem ezt bizonyítják.
nov. 1. 06:18
 15/16 anonim ***** válasza:

"Erre az utóbbi idő cáfol rá,"

Nézd, ha nem tudsz olvasni, akkor ne netezz. Elég egyértelműen kiderül a kommentemből, hogy a fidesz előtti időkről beszéltem, miközben a széthúzás a fidesz alatt jött be.

"de most meg a baloldalon van ugyanez"

Na, akkor nevezd meg az ELÍTÉLT baloldali személyt, akit a baloldal FELMENTETT.

Azért nem fogod tudni ezt megnevezni, mert pozícióból adódóan a baloldal senkit nem tud felmenteni.

Másrészt, még semmi nicns bizonyítva. Én bemehetek a rendőrségre és előadhatom RÓLAD, hogy mekkora pedofil vagy. És te olyan cikkekre hivatkozol, akik megírják azt, hogy én ezt mondtam rólad. Elég szánalmas...

nov. 1. 06:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Inkább csak az, hogy mindenki tud róla, mindenki róla beszél évtizedek óta, de senki sem tesz érte semmit sem.
nov. 1. 07:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!