Miért ilyen nagy a széthúzás Magyarországon? Miért nincs semmiben összefogás? Miért nem fogunk össze?
Most komolyan mit lehet egy olyan emberrel kezdeni, aki nem veszi észre pl, hogy már rég túlléptük a bokros csomag szintű megszorításokat, de ő még mindig ISTENÍTI orbánt?
Vagy mit lehet kezdeni olyannal, aki még mindig gyurcsányban látja a megváltást?
Alapvető probléma, hogy mindenki megvan győződve arról, hogy ő tökéletesen lát mindent, nem lehet érvekkel vitázni senkivel.
Hogyan fognál össze az ilyen emberekkel?
Tele van agresszióval az átlag magyar.
És ez még nem elég neki, mert a bizonyos százalék egy agresszor pártot (jobbik) istenít olyan szinten mint a többi réteg a saját emberkéjét.
Mert az erőszak mindenre megoldás. A történetem során is mindent megoldott a háború és a "én tudom a jót, mindenki más szembe jön az autópályán" szintű gondolkozás.
"#5 Én is úgy látom sajnos, hogy valóban a fidesz kormány alatt még inkább fokozódott a széthúzás. Ezt úgy mondom, hogy nem vagyok egyik pártnak se a híve."
Ez így van a fidesz kommunista diktatúrája az embereket egymás ellenségeivé teszi.
A Fidesz kezdte ezzel a polgári oldal szöveggel összeugrasztani az embereket, pontosabban Orbán.
A választások után meg a kisembereket a gazdagokkal, azzal hogy kivételezett rétegeket hoz létre Orbán csak a széthúzást erősíti. Mára Orbán vezetésével a Fidesz egy anarchista párt lett, szinte mindent a fejetetejére állítottak és lassan anarchiába süllyesztik Magyarországot. A háború óta még soha nemvolt ilyen megosztott ez az Ország mint mióta Orbán hecceli az embereket egymás ellen.
Szia(sztok)!
Érintőlegesen de a kérdéshez kapcsolódóan:
Nem idézem mert hosszú lenne...
LINK: [link]
60.oldal
találsz-e a leírtakban ismerős momentumot?:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!