Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lakatos Márk pedofil ügyéhez...

Lakatos Márk pedofil ügyéhez mit szólsz?

Figyelt kérdés
Kiszolgáltatót, nehéz sorsú gyerekekkel való visszaélés borzalmas. Ráadásul LMBTQ szervező, aktivistáról van szó. Pff még egy pedofil botrány a baloldalon....😪

okt. 29. 15:20
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
21%

Korábban egy egy ilyen eset után megpróbálták kollektíven ráhúzni a jobboldalra hogy pedofil.

Most tudom, hogy sokakba ég a vágy visszavágni, hogy érezzék is hogy mit is csináltak akkor.

Sokan már ki is írták, hogy PEDOTISZA, de én ezzel nem értek egyet.

Jobbnak kell lennünk a liberális baloldaltól, mert különben ugyanolyan mély szintre fogunk süllyedni, ha azt tesszük amit ők.

Nekik ezt szabad, nekünk nem, mert vannak értékeink!

okt. 29. 15:24
 2/60 anonim ***** válasza:
64%
Úgy hiányzott ez nektek mint egy falat kenyér, hogy a Fidesz tájára jutó tíz pedofilbotrányra jusson egy amin tudjatok őrjöngeni, hogy nem Fideszes politikai irányultsághoz köthető emberről röppent fel.
okt. 29. 15:33
 3/60 anonim ***** válasza:
57%

Pont ezt akartam mondani.

Én nem csinálok ebből pártpolitikai kérdést.

Ennyire mélyre nem süllyedek le hozzátok.

okt. 29. 15:37
 4/60 anonim ***** válasza:
53%

Te már nem is tudnál hova.

okt. 29. 15:46
 5/60 anonim ***** válasza:
30%

Hát akkor tudnék mélyebbre süllyedni, ha elkezdeném a PEDOTISZA vagy PEDOBALOLDAL szöveget nyomatni, és fröcsögni.

Szerintem ez nem jó irány.

De úgy látom próbálsz felidegesíteni, magaddal húzni, hogy engem is leránts a mélybe.

Szólok, hogy nem fog sikerülni!

okt. 29. 15:52
 6/60 anonim ***** válasza:
63%

Engem inkább az érdekel hogy honnan tudta a szavazatok összeszámlálása előtt Orbán, hogy ki nyerte a grúz választást.

Hogy egy Prosti Striciktől is kiebrudalt féreg éppen mit hazudik az kevésbé.

okt. 29. 15:55
 7/60 anonim ***** válasza:
60%

Ja!!!

És a pedofília korhatára bőven 15 év alatt van, vagyis vagy hülye aki terjeszti a dolgot, vagy tényleg hazudozó.

Te mit tippelsz kérdező?

okt. 29. 15:58
 8/60 Demion ***** válasza:
71%

Egyrészt, Lakatos Márkra semmi sem lett még rábizonyítva, van egy állítás az egyik oldalon, és egy tagadás a másikon. Ehhez képest te már kimondtad rá az ítéletet.

Másrészt, Lakatosnak semmi köze sem a Tiszához, sem a baloldalhoz, sem semmilyen párthoz, nem tudok semmilyen politikai állásfoglalásáról, szóval még ha el is követte amivel vádolják, abból miért következik, hogy a Tisza vagy a baloldal pedofil?

Harmadrészt, a Fidesz azért kapta meg a PEDO- jelzőt, mert a káder köztársasági elnökük kegyelmet adott egy elítélt pedofilsegítőnek, és mivel a mai napig semmilyen értékelhető magyarázatot nem adott arról, hogy ezt miért tette, így joggal feltételezi mindenki, hogy pártutasításra tette.

okt. 29. 16:03
 9/60 anonim ***** válasza:
14%

Én nem hiszem, hogy igaz lenne. Lakatos Márk egy kifinomult, művelt ember és az értékrendjével teljesen ellentétes az ilyesmi.

Az állítólagos sértett meg miért nem szólt korábban a nevelőinek az esetről és miért pont egy fideszes megmondóemberhez fordult éppen? Apropó az Ábrahám Róbert miért van szabadlábon? Nem az volt, hogy a Puzsér feljelentette az őt ért támadás miatt és előzetesbe is került pár hónapja? Feltételezem, hogy még mindig folyik a büntetőeljárás ellene, így egyáltalán hogyan vehet részt közéleti tevékenységekben? Mert a tüntetésszervezés az pont annak számít...

okt. 29. 16:21
 10/60 anonim ***** válasza:
53%
Botrány! V.János ocsmányságai ellenére se sikerült a gyermekvédelmet megerősíteni.
okt. 29. 16:26
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!