Lakatos Márk pedofil ügyéhez mit szólsz?
Korábban egy egy ilyen eset után megpróbálták kollektíven ráhúzni a jobboldalra hogy pedofil.
Most tudom, hogy sokakba ég a vágy visszavágni, hogy érezzék is hogy mit is csináltak akkor.
Sokan már ki is írták, hogy PEDOTISZA, de én ezzel nem értek egyet.
Jobbnak kell lennünk a liberális baloldaltól, mert különben ugyanolyan mély szintre fogunk süllyedni, ha azt tesszük amit ők.
Nekik ezt szabad, nekünk nem, mert vannak értékeink!
Pont ezt akartam mondani.
Én nem csinálok ebből pártpolitikai kérdést.
Ennyire mélyre nem süllyedek le hozzátok.
Hát akkor tudnék mélyebbre süllyedni, ha elkezdeném a PEDOTISZA vagy PEDOBALOLDAL szöveget nyomatni, és fröcsögni.
Szerintem ez nem jó irány.
De úgy látom próbálsz felidegesíteni, magaddal húzni, hogy engem is leránts a mélybe.
Szólok, hogy nem fog sikerülni!
Engem inkább az érdekel hogy honnan tudta a szavazatok összeszámlálása előtt Orbán, hogy ki nyerte a grúz választást.
Hogy egy Prosti Striciktől is kiebrudalt féreg éppen mit hazudik az kevésbé.
Ja!!!
És a pedofília korhatára bőven 15 év alatt van, vagyis vagy hülye aki terjeszti a dolgot, vagy tényleg hazudozó.
Te mit tippelsz kérdező?
Egyrészt, Lakatos Márkra semmi sem lett még rábizonyítva, van egy állítás az egyik oldalon, és egy tagadás a másikon. Ehhez képest te már kimondtad rá az ítéletet.
Másrészt, Lakatosnak semmi köze sem a Tiszához, sem a baloldalhoz, sem semmilyen párthoz, nem tudok semmilyen politikai állásfoglalásáról, szóval még ha el is követte amivel vádolják, abból miért következik, hogy a Tisza vagy a baloldal pedofil?
Harmadrészt, a Fidesz azért kapta meg a PEDO- jelzőt, mert a káder köztársasági elnökük kegyelmet adott egy elítélt pedofilsegítőnek, és mivel a mai napig semmilyen értékelhető magyarázatot nem adott arról, hogy ezt miért tette, így joggal feltételezi mindenki, hogy pártutasításra tette.
Én nem hiszem, hogy igaz lenne. Lakatos Márk egy kifinomult, művelt ember és az értékrendjével teljesen ellentétes az ilyesmi.
Az állítólagos sértett meg miért nem szólt korábban a nevelőinek az esetről és miért pont egy fideszes megmondóemberhez fordult éppen? Apropó az Ábrahám Róbert miért van szabadlábon? Nem az volt, hogy a Puzsér feljelentette az őt ért támadás miatt és előzetesbe is került pár hónapja? Feltételezem, hogy még mindig folyik a büntetőeljárás ellene, így egyáltalán hogyan vehet részt közéleti tevékenységekben? Mert a tüntetésszervezés az pont annak számít...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!