Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rengeteg ember valójában...

Rengeteg ember valójában tudat alatt támogatja a Fideszt?

Figyelt kérdés
Tudják, hogy nagyjából ugyanazt várhatják el, az élet nem lesz jobb, plusz nem hisznek ebben, hogy ebben az országban valtozás lehet? Vagy hogyan szerzi a fidesz a szavazatit? Tudom, 10.000 forintot kap minden szavazó, de ezen kívül?

ma 13:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
29%
Igen. Én például most jöttem rá, hogy milyen kedvezőek a megyei, országos bérletek, ha átgondolom, mikor merre kell utaznom.
ma 13:14
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
Elsősorban nem az emberek, hanem a cigányok. Őket egyrészt nem kérdezik a közvélemény-kutatók, mert félnek, másrészt nem kapnak tőlük normális választ, mert a kérdést sem értik; de szinte mind a Fideszre szavaznak.
ma 13:15
 3/16 anonim ***** válasza:
33%
#2 Utálom elmondani neked, de a cigányok is emberek.
ma 13:17
 4/16 anonim ***** válasza:
73%
Mióta? 🤣🤣
ma 13:17
 5/16 anonim ***** válasza:
79%

Én biztos nem.

Le a fidesszel!!

ma 13:20
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Lényegében igen. A nemszavazás, a "kukán ülés" is ezt jelenti.
ma 13:20
 7/16 anonim ***** válasza:

Hát igen... 1990-ben és 2010-ben is azt hittem és hitte a többség, hogy mivel rossz a rendszer, váltsuk le, ennél bármi jobb, és mindig csak rosszabb lett nagyon sokaknak.

Egyébként ha lenne olyan ellenzéki párt, ami számonkérné a rezsicsökkentés csökkentését, arra szavaznék. De még mindig a FIDDER a nyerő, ha ócsó lakossági gázt akarsz (az áthárított közvetett költséget ki lehet kerülni kevesebb extra vásárlással/szolgáltatással, energiát otthon használni viszont muszáj).

A DK csak a szociálisan rászorulóknak adna ócsó gázt/energiát. A Tisza meg azt mondja megtartja a rezsicsökit, közben meg az EP-ben megszavazza, hogy a lakosság rezsitámogatásait EU-szerte meg kellene szüntetni, hogy kényszerítsük a lakosságot a korszerűsítésre.

ma 13:22
 8/16 anonim ***** válasza:

6

Hirtelen nem tudtam mi köze a kukán ülésnek a nem szavazáshoz.

ma 13:25
 9/16 anonim ***** válasza:
68%
#7, igen, az lenne a legjobb egyébként, ha korszerű ingatlanok lennének, nem 30 éve nem felújított Kádár-kockák vidéken, amikben 80%-ban az udvart fűtöd. Ami rezsit a kormány rezsicsökkentés címszóval átvállalt a lakosságtól, abból már minden ingatlant legalább 2-szer lehetett volna korszerűsíteni.
ma 13:37
 10/16 anonim ***** válasza:
67%
De ez egy folyamat. Még ha a Tisza ezt meg is szavazta az nem azt jelenti hogy azonnal elveszik. Jöhet idővel a normális fizetés amiből ki tudod fizetni a piaci rezsit. Aztán korszerűsítesz ha akarsz. De most is kifizeted a rezsit csak max nem látod át. Fizeted az adót ami arra is megy. Fizeted a vállalkozó rezsijét ( élelmiszer árak). Mellette rohad az egész ország.
ma 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!