Lakatos Márk pedofil ügyéhez mit szólsz?
Én nem is ismertem Ábrahám Róbertet korábban, soha nem is hallottam róla, de mégis hálás vagyok Neki, hogy feltárta ezt a mocskos ügyet.
"...újramozgósította, mint Ábrahám Róbert..."
Mitől lenne bajban a fidesz, amikor semmi köze nincs LM pedofil ügyéhez. Te is másról beszélsz és terelsz, csak ne LM-ről kelljen véleményt mondanod.
Ábrahám egyre jobban úgy néz ki mint Lakatos Márk, csak még nem színes a haja. Ettől még komolytalanabbnak tűnik az egyébként is hiteltelen és ostoba ember. Az ügy a magyar jogszabályok alapján (sajnos) nem büntetendő, mivel a fidesz jónak látta 16-ról 14-re levinni a beleegyezési korhatárt. A videóban a fiatal úgy mesélt a sztoriról, mint akinek ez teljesen belefért egy cipőért meg némi pénzért.
Egy kicsit a Vona-Terry Black ügyre emlékeztet.
Jó pénzért egy olyan heteroszexuális fiatal, akinek egy sport cipőért belefér egy homoszexuális kapcsolat, szerinted mi nem fér bele nagyobb összegért? Eltorzított hanggal,arc nélkül, bármit elmesél, ha fizetnek érte. Sőt, jó pénzért sorban állnának a nehéz sorsú gyerekek ilyen vagy hasonló sztorik legyártásához asszisztálni. Ez minden, csak nem bizonyíték
Ettől függetlenül az én személyes véleményem szerint, ha ez valóban megtörtént volna, akkor büntetendő lenne, teljesen mindegy, hogy ki volt aki kihasználta a gyereket.
Tényleg ilyen keményen odaírta? 🙄
Huh, az durva lehetett! Legközelebb már az jön, hogy lökjétek a padlóla...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!