Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lakatos Márk pedofil ügyéhez...

Lakatos Márk pedofil ügyéhez mit szólsz?

Figyelt kérdés
Kiszolgáltatót, nehéz sorsú gyerekekkel való visszaélés borzalmas. Ráadásul LMBTQ szervező, aktivistáról van szó. Pff még egy pedofil botrány a baloldalon....😪

okt. 29. 15:20
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
73%

19, bárcsak a rágalmazás és az ártatlansághoz való jog is ilyen fontos lenne, mint ez...

és bárcsak megvárnánk a birósági itéletet, mielőtt megint rágalmazási perek tucatjait vennétek a nyakatokba, mint, már történt nem egyszer.

Ha bűnös, üljön, de azt a biróság mondja ki és ne egy politikai szakmunkás.

okt. 29. 17:15
 22/60 anonim ***** válasza:
48%
Már a kinézetéből lehetett sejteni, hogy nem 100-as.
okt. 29. 17:21
 23/60 anonim ***** válasza:
70%

20.

Amit leírtál, az a testi sértés tényállása. Ennek semmi köze az előzeteshez. Látom nagy szakértő vagy 😂

okt. 29. 17:23
 24/60 anonim ***** válasza:
41%

21.

Persze, bárcsak fontos lenne. Bezzeg Ábrahám Robit lehet szidni vagy Szájert lehetett fikázni már másnap. Legalább ne adnád elő magad.

okt. 29. 17:24
 25/60 anonim ***** válasza:
67%

24, ezek az emberek rágalmaznak folyamatosan másokat politikai lejáratás végett, következmények nélkül, pontosabban, annyi a politikai következmény, hogy Te is fizeted a kártéritési pereket, az adódból, mivel ez mind közpénzből megy.

Én sosem mondtam egy rossz szót sem, Ábrahámról, fogalmam sincs, hogy ki ő, nem követtem, amig pofán nem verte Puzsért, én nem is hallottam róla, de, a munkahelyéről igen.

Szájer József, viszont politikus volt, aki ráadásul az alkotmányunkat felülirva, bármiféle társadalmi egyeztetés nélkül irt egy átértelmezett alapszutykot és emiatt, ő felelős az ország jelenlegi állapotáért.

Lakatos Márk, ha bűnös is, az nem társadalmi szintű bűntény, mint, amit a megafonosok csinálnak, vagy Szájer csinált. Ha bűnös, itéljék el, de nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy politikai segédmunkás, önkéntes rendőrt játszik.

okt. 29. 17:33
 26/60 anonim ***** válasza:
37%

"Talán azért, mert Ti Fideszes komcsik megint hoztátok a formátokat?"

Éééééén fideszes? :D Te matematikus vagy, vagy miből számoltad ezt ki? :D

De tegyük tisztába a dolgokat:

Nekem közöm sincs a Fideszhez, Én látok fantáziát abban, hogy a Tisza leváltja a jelenlegi kormányt, bár a Tiszának sem jósolok túl nagy jövőt, de talán ha nyer, nem lesz ennyire szájbarágós, undorító propaganda.

Az 1-3-5-ös válaszoló valószínűleg fideszes, viszont nem szeretné összemosni Lakatos Márkot a baloldallal és nincs is szándékában a baloldalt megbélyegezni ez miatt pedofilsimogató baloldalnak.

Neked-Nektek ezzel van a bajotok, hogy egy fideszes elítéli azt, hogy az ellenzéket egy ilyen ügy miatt pedofilpártinak mondjanak? Ez most baj? Nem igazán értem. Szerintem bölcsen látja a dolgot. 1-2 érintett eset miatt butaság ezt mondani az Ellenzékre. A Fidesznél is az lenne, viszont ott azért kicsit komolyabb, mélyebb összefonódások, egymásra épülő sztorik vannak.

okt. 29. 18:12
 27/60 anonim ***** válasza:
0%

“ Neked-Nektek ezzel van a bajotok, hogy egy fideszes elítéli azt, hogy az ellenzéket egy ilyen ügy miatt pedofilpártinak mondjanak? Ez most baj? Nem igazán értem. Szerintem bölcsen látja a dolgot.”

Velük az a baj, hogy pártjuk, akit annyira tisztelnek, ők azok akik összemossák nem a baloldallal, hanem a komplett ellenzékkel. Van olyan ellenzéki, akit a Fidesz tisztel, azokon kívül persze, akik meg is mondják a frankót? Itt ez a Peti most (én még véletlenül sem vagyok DKs, se MSZPs, valami jobbközép párt lenne okés, de jelenleg az nincs (a Fidesz minden, csak nem jobbközép).

Én mit ellenzéki tudnék mondani 1-2 Fideszest, aki szimpatikus (nem sokat; igaz nem is országos politikus. Polgármester, de szerintem korrektebb, mint a többiek, ellenzéket is beleértve.

okt. 29. 18:58
 28/60 anonim ***** válasza:
33%
Amúgy ha 15 éves volt a srác akivel állítólag történt az eset, az nem bűncselekmény, mert 15 éves az fiatalkorú és 14 éves kortól beleegyezéssel már lehet szexelni. Nem bűncselekmény.
okt. 31. 06:08
 29/60 anonim ***** válasza:
25%
Bocs kérdező, de ki a tökömet érdekel, hogy jobb, vagy bal oldalon? Ugyanolyan beteg emberek vannak mindkét oldalon, nem azért nem fogok a fideszre szavazni, mert ott a fasz szeretete konzervatív alufóliába van csomagolva. Beszélünk itt baloldali lmbtq aktivistáról, miközben a másik oldalon ugyanolyan színes az "aktivitás". Erőltetve van ez, de már rég átlátszik az egész.
okt. 31. 06:41
 30/60 anonim ***** válasza:
71%
Ez nem jobb vagy baloldal kérdése. Itt a legnagyobb felelőssége a médiának van, amikor ezeket a korcsokat ülteti be reggeli valamint esti műsorba és ott vonaglanak, mint a giliszták. Ezt tolják a képünkbe mint követendő példát. Ide vezetett a lmbtq propaganda. Ezek mind beteg emberek. Hányinger az egész.
nov. 1. 19:56
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!