Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Tisza rajongók fogják...

A Tisza rajongók fogják vállalni a felelőséget, ha esetleg egy kormányváltással egy "bolsevik forradalmat" csinálnának és az új kormány egy tök ugyanolyan egypártrendszer lenne, mint a mai?

Figyelt kérdés

okt. 29. 11:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
48%

Úgy érted, hogy ha kormányváltás lesz, a bolsevik fidesz forradalmat robbant ki?

Akkor az alkotányos rend erőszakos megváltoztatásának kísérlete miatt megy az összes a sittre.

Pár millárdot megérne az a pár száz vagy ezer börtön férőhely.

okt. 29. 12:30
 22/29 A kérdező kommentje:
Nem, nem úgy értem.
okt. 29. 12:31
 23/29 anonim ***** válasza:
48%

Hanem?

Aki választást és ezzel hatalmat nyer, az miért csinálna forradalmat? Pláne bolsevik forradalmat.

Az egyetlen bolsevik párt ráadásul pont jelenleg van hatalmon.

okt. 29. 12:46
 24/29 anonim ***** válasza:
75%
#20: 2010 óta 3 országgyűlési választás volt, ez azért nem egy csillagászati érték. Semmilyen rendszer nem tart örökké. Hogy a Tisza jelenti-e a megoldást, azt senki nem tudja, de az biztos, hogy nem az általános apátia, amit képviselsz.
okt. 29. 12:48
 25/29 A kérdező kommentje:
Korábban, leirtam, hogyan értettem.
okt. 29. 12:51
 26/29 A kérdező kommentje:
24, Én azért vagyok apetikus a Tiszával kapcsolatban, mert semennyivel nem üzen nekem többet, mint a mai 0rbán rendszer. Semennyivel sem látom másnak, hogy fékek és ellensúlyok nélküli rendszert igérnek, mint, ami ma van.
okt. 29. 12:52
 27/29 anonim ***** válasza:
48%
#26: Mikor ígért fékek és ellensúlyok nélküli rendszert?
okt. 29. 12:59
 28/29 A kérdező kommentje:

Egyetlen szót sem mondott a fékek és ellensúlyokról.

Tehát, soha, de azt sem igérte, hogy lesznek.

okt. 29. 13:14
 29/29 anonim ***** válasza:
67%

#28:

[link]

"Magyar megígérte a korrupció felszámolását, a közszolgálati média újjáépítését és a demokratikus fékek és ellensúlyok helyreállítását, amelyek a kritikusok szerint már megsemmisültek Orbán Viktor miniszterelnöksége alatt."

okt. 29. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!