Mivel jelentene nekem más opciót a Tisza párt győzelme, ha őket ugyanúgy nem lehet kritizálni, mint a NER-t?
Én nem gondolom azt, hogy Magyar Pétert külföldről irányitanák.
Azt viszont nem látom jónak, hogy ugyanúgy nem lehet kritizálni, mint az 0rbáni rendszert.
Abból, hogy, láttam, hogy, ha valaki feltesz pár kérdést a párt jövőjével kapcsolatban, mint mondjuk, hogy kik lennének a szakpolitikusai, milyen pártpolitikát képviselnének, milyen megoldásokkal birnának az ország különböző problémáira, a gazdaságtól, a tanárhiányig, vagy, a wcpapir hiányig a korházakban, azzal szokták lezárni a nyitott kérdéseket, hogy ez a NER hatalmonmaradását szolgálja. Miközben egy demokráciának erről kellene szólnia. A lehetőségek megvitatárásól.
Csak, hogy Magyar Péter esetében, annyit tudok az ő lehetőségéről, hogy nem 0rbán, közben, meg olyan nagyon nem volt azzal problémája, amit Orbán művelt, mert csak több évtizeden át, ott ült mellette és támogatta.
A NER nem bir semmiféle kritikával, és most azt látom, hogy ugyanez lesz átvéve a Tisza esetén is. Attól félek, hogy ez egy "bolsevik" forradalom lesz.
Fidesz: bizonyítottan korrupt, tolvaj, hazaáruló párt.
Tisza: még nem tudjuk milyenek.
Türelmes voltam 2018-ban, amikor taktikusan szavaztam, akár olyan jelöltre is, aki, vagy akinek a pártja semennyire sem állt közel hozzám, vagy semennyire sem osztotta az én értékeimet. Türelmes voltam 2022-ben, amikor az ellenzéki összefogásban olyanokra is szavaztam, akiknek a politikájával abszolút nem értettem egyet, vagy ők nem osztották az én értékeimet. Most megint úgy kellene szavaznom, hogy lehet, hogy semennyire sem osztja az új párt az én értékeimet?
Ez nem tök ugyanolyan, mint, hogy minden következő 10 évben utolérjük Ausztriát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!