Mikor 2026-ban a TISZA megnyeri a választást, akkor ugyanúgy fogják páros lábbal kirúgni a fideszes, megafonos bértollnokokat, köztv-s riportereket, ahogy a lengyelek tették?
Figyelt kérdés
Megjegyzem nagyon is helyesen. Bízom benne, hogy aki ezt a FIDESZ rendszert valaha is szolgálta, egy rendszerváltás után nem jut majd rendes munkához.júl. 1. 16:08
2/15 anonim válasza:
Ez lenne a minimum az állami hazugsággyártóknak, ellenségképgyártó, goebbelsi propagandistáknak.
4/15 anonim válasza:
A kirúgás alap mivel előzetesből igen nehéz a közhülyítést végezni olyan közpénzen ami már nem jön......
5/15 anonim válasza:
Ha megnyeri akkor talán, viszont 110%, hogy nem fogja megnyerni. Szóval óvatosabban az ilyen kérdésekkel, mert ugyanolyan csalódás lehet a vége, mint 2022-
6/15 anonim válasza:
*2022-ben.
A TISZA az ellenzéket nullázza le, onnan veszi a szavazóit, de a fideszes tábort nem tudja megbontani.
7/15 A kérdező kommentje:
Szerintem most sokkal reálisabb az esély. Én sem szavaztam a Tiszára most, de ha ezen múlik Orbán megdöntése akkor szavazok rajuk.
júl. 1. 16:13
8/15 anonim válasza:
Én inkább úgy látom, hogy aki Magyar Péter hálójába keveredik, az nem fog rendes állást kapni.
9/15 A kérdező kommentje:
Ezt valami vidéki faluból írod? Onnan hallunk ilyenekt, hogy nem kap melót, aki nem a fideszre szavaz.
júl. 1. 16:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!