Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz–KDNP 43%, a TISZA...

A Fidesz–KDNP 43%, a TISZA 32%-on vegetál a Századvég szerint. Mi a véleményed?

Figyelt kérdés
A Századvég friss közvéleménykutatása szerint a Fidesz–KDNP a voksok 43, a TISZA 32, a Mi Hazánk Mozgalom és az MKKP 7-7 százalékát kapná most vasárnap, a baloldali összefogás pártjai pedig – 5 százalék alatti eredményükkel – nem jutnának be az Országgyűlésbe.

okt. 28. 10:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 anonim ***** válasza:
37%

Huuu. Kívánom hogy ez legyen a legnagyobb problémád az életbe, hogy valahol az ajtón van egy ekkora *seb*.

Figyelj te minden-szar hívő. Te meg a szektatáborod vagytok az a keserű, frusztrált tömeg, aki ha elérnénk ( nem fogjuk) az osztrák fizetéseket, akkor itt höbörögnétek, hogy... De hát Németországban többet keresnek az emberek.

Majd ha a németországi fizetéseket érnénk el, akkor jönnének a Facebook postok, hogy bezzeg Svájcban milyen jó fizuk vannak. Az örök elégedetlen, frusztrált csőcselék, aminek semmi nem jó.

Az EÜ nem olyan szar mint hirdetitek és nem olyan jó mint a kormány hirdeti. Hasonlóképp az oktatás és minden más terület. A közelemben lévő minden-szar hívőknek lakásaik, autóik,jó fizetéseik vannak de a höbörgés az megy.

Tudod neked meg a legtöbb hozzád hasonlónak mi a problémája? Az, hogy nincs problémája. Csak azt hiszi, hogy van problémája

Aki igazán panaszkodhatna ebben az országban, azok nem panaszkodnak. Akik meg jártatják a szájukat, sokaknak mindene meg van.

Inkább azzal legyél elfoglalva, hogy elvtársaid megint nem szavazták meg a parlamentben a családi adókedvezmény emelését. De gondolom ez rendben van.

A gond kedves Honfitársam az Ukrán fronton kezdődik és nem a te buborék világodban.

Gondolom azért idén nyaralni voltál. IPhone meg van. Síeléssel mi a helyzet? Mész?

Ne húzd elő a Fidesz kártyát! Nem vagyok az, sosem voltam Torkig vagyok velük.

nov. 27. 20:07
 72/85 Hajra_Tisza ***** válasza:
46%

"Huuu. Kívánom hogy ez legyen a legnagyobb problémád az életbe, hogy valahol az ajtón van egy ekkora *seb*"

Én pedig neked kívánom, hogy egyszer egy ilyen helyen kelljen élned, ahol azoknak a gyerekeknek! Undorító, ahogy elbagatelizálod az egyértelmű problémát, csak mert a mindent leszaró, nemtörődöm magatartásodnak ez a gondolkodás kedvez.

Te figyelj inkább, fidesz seggnyalókám! Máshonnan is látszik, hogy el van maradva az egészségügy nálunk. Szerinted véletlen ez a sok rossz hír róla, amikről mindenhol beszélnek az emberek?! Jah persze mert a magyar nép olyan hogy mindig csak panaszkodik mindenen igaz?!😂De tudod a számok nem hazudnak. Magyarország sokkal kevesebbet költ az egészségügyre, mint más fejlettebb egészségüggyel rendelkező országok, ez tény. Pl Németország vagy Franciaország GDP arányosan nézve kétszer annyit költ rá, de még az EU-s átlagtól is kb. 50 százaléktól el vagyunk maradvan! Meg is látszik..

Jövőre 1100 euró lesz a minimálbér a Lengyeleknél! Honnan indultak a lengyelek 90-ben és, honnan indultunk mi, és hol vagyunk ma?! Erre válaszolj! De ha erre nem tudsz mit, csak azt benyögni hogy jóvanezígy meg lehetne szarabb is, akkor inkább hallgass! És legalább ne hátráltasd azokat, akik változást akarnak! Továbbra is azt mondom, hogy az elégedetlenkedő nép lesz az aki kormányt vált és elhozza a változást. Akik végett fejlődni fog ez az ország, nem azok miatt akik szépen elnézik ahogy szétlopják, szétqják az országot.

"Aki igazán panaszkodhatna ebben az országban, azok nem panaszkodnak. Akik meg jártatják a szájukat, sokaknak mindene meg van"

Na hát ebben van igazság! A panaszkodás egyenlő az elégedetlenséggel, akik meg vannak elégedve a szar sorsukkal, ott nem lesz változás. Pont erről beszélek én is. Pl. a mélyszegénységben élő borsodi cigánytelepüléseken csak hallgatnak és behúzzák az x-et a fideszre, mert jó az úgy nekik hogy kapnak egy kis krumplit érte. Akinek van esze, az viszont látja ezt és elégedetlenkedik. Nem igaz, hogy aki jártatja a száját annak mindene meg van, de az simán lehet igaz hogy jobban él azoktól a birkáktól, akiknek meg minden jó.

"A gond kedves Honfitársam az Ukrán fronton kezdődik és nem a te buborék világodban."

Az meg milyen érvelés már, hogy addig nincs semmi baj az országgal, amíg tudunk olyan országokra mutogatni, ahol háborús helyzet van?! Mindig lesz olyan ország, ami háborúzik, csak történetesen most épp mellettünk van egy.

nov. 30. 08:39
 73/85 anonim ***** válasza:
20%

Annyira 1bites vagy mint az összes többi. 👊😅. Ha valaki nem megy bele a minden-szarizmus táborába, az már Fideszes 😅😂. Sosem szavaztam erre a tolvaj bandára és nem is fogok. Mondjuk senki másra sem ( de ez legyen az én gondom).

Nektek csak ez létezik. Nem panaszkodik, zugolodik, akkor biztos Fideszes. Egyszerűek vagytok mint a faék. Nem baj majd MP téged is megment meg az EÜ-t. Hétfőn megválasztják és kedden minden rendben lesz.

Zárom soraim. Hétvége van. Sétálj egy nagyot. Igyál 1 finom kv-t. Keresd fel rég nem látott szeretteid. Ne panaszkodj, ne zugolodj ne höbörögj. Legalább most hétvégén próbáld ki. Ha sikerül, akkor nem vagy minden-szar hívő. Ha nem, akkor tagságot nyertél és Főtitkár is lehetsz köztük. 😜👊.

nov. 30. 08:52
 74/85 anonim ***** válasza:
48%
Kit érdekelnek ez a hülye felmérések mikor a szavazásokon meg szó szerint 10% de volt már, hogy 20%-al másabb eredmények jöttek ki....
dec. 18. 16:45
 75/85 anonim ***** válasza:
21%
Főleg Messiás váró, frusztrált balosokat!
dec. 18. 18:46
 76/85 anonim ***** válasza:
33%
Olyan szempontból is jó, hogy a Tisza így megerősödött, hogy az amúgy mindenfèle társadalmi támogatottság nèlküli MSZP-Momentum-Pàrbeszèd-Lmp mennek a levesbe.
dec. 18. 19:05
 77/85 anonim ***** válasza:
77%
TISZA árad!!!
dec. 19. 14:51
 78/85 anonim ***** válasza:
14%
Hova?
dec. 19. 16:05
 79/85 anonim ***** válasza:
74%

Századvég :D

Ők voltak azok, akik Tarlós előnyét is 10%-al fölé becsülték, aztán felmosta vele a padlót Karáncsony.

A legpontosabban a 21 Kutató becsülte meg az EP választás eredményét, és ők is Tisza vezetést mérnek.

De nem kell itt számháborúzni, meg kell nézni, hogy a köztereken hány ember megy ki egy Magyarpetyára és hány egy Orbánra... ja bocs, utóbbi rendezni sem mer ilyet :D

dec. 19. 17:51
 80/85 anonim ***** válasza:
0%

Mindenki véleménybuborékba él! Te is! Zalaegerszegen élek. MP rendezvényén is ott voltam ( kíváncsi vagyok mindkettő birka táborba). Lézengtek vagy 100-200-n. Az Orbán beszéden is kint voltam 1 évvel ezelőtt. Mozdulni sem lehetett. Több ezer ember zsúfolodott össze!Mivel Szombathelyre is járok munkából kifolyólag, ezért ott is elmentem mindkettő birka rendezvényre. Ott ez az arány fordítva volt.

Szóval, hogy kinél mennyien mennek ki, nem mérvadó. Választást kell nyerni. Az viszont úgy néz ki, hogy Viktorék győznek mindig r évente. Annak ellenére is, hogy 2022-ben jöttek a kamu közvéleménykutatások, hogy MZP megközelíti Viktorékat. Hát nem sikerült. Újabb 2/3.

Valahogy jó lenne már eljutni az ellenzéknek, hogy höbörgéssel, hurrá optimizmussal, kamu közvéleménykutatással nem lehet választást nyerni. A Fidesz még mindig jobban mozgatja az embereket.

Nagy jövő előtt állunk. Van 2 birka tábor 2 Messiással a piramis tetején. Most melyiket válasszuk? Hááát én egyiket sem.

Környezetemben rengetegen fordultak el a TISZA-tól és Fidesztől is. Megértem. Csodás alternatíva MP is :D

dec. 19. 19:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!